دراموزش قبلی در مورد نکات تزیین کیک تولدبا قیف و ماسوره توضیح داده شد در این مطلب اموزش کارباقیف و شکوفه زدن خامه در سه مدل ستاره (شکوفه) , رزت و زیگزاگ اموزش داده می شود که با تمرین می توانید کیک هایی زیبا داشته باشید

نحوه شکوفه زدن خامه مدل ستاره

در این مدل باید قیف و ماسوره در تمام مدتی که شکوفه می زنید با زاویه ۹۰ درجه با سطح کیک باشند اگر در زمان شکوفه زدن خامه ماسوره به سطح کیک کاملا بچشبد وسط ستاره ها(شکوفه ها)خالی می ماند و می توانید با یک رنگ دیگر آنها را پر کنید و به صورت گل درآورید

در صورتیکه می خواهید مدل ستاره را برای تزیین کیک استفاده کنید لازم است به چند نکته دقت کنید

۱-ماسوره را کمی بالاتر از سطح کیک نگه دارید

۲-ستاره (شکوفه) با فشار روی قیف شکل داده می شود بعد از اینکه ستاره ها به اندازه دلخواه بزرگ شد فشار را متوقف کنید

۳-در زمان شکوفه زدن خامه قیف و ماسوره به صورت عمود به سمت بالا کشیده شود و از ستاره جدا شود

۴-هر چه فشار روی قیف بیشتر باشد ستاره ها بزرگتر و هرچه کمتر باشد ستاره ها کوچکتر می شود

یکی از اشتباهاتی که ممکن است در زمان شکوفه زدن خامه داشته باشید این است که وقتی در مرحله ۳ هنوز به طورکامل فشار روی قیف قطع نشده باشد و قیف به بالا کشیده شود در این صورت ستاره ها زیبا نخواهند شد که این اشتباه را می توانید در ردیف دوم عکس زیر مشاهده کنید

در عکس زیر از ماسوره ستاره بسته برای شکوفه زدن خامه استفاده شده است که این مدل شکوفه ها در تزیین کناره های بالایی و پایینی کیک و روی دیواره های کیک تولد کاربرد دارد

اموزش کاربا قیف و شکوفه زدن مدل ستاره

 

نحوه شکوفه زدن خامه مدل رزت

در زمان قیف زدن خامه مدل رزت باید قیف را با زاویه ۹۰ درجه نگه دارید و با حرکت دایره ای قیف بزنید به این ترتیب که ابتدا محیط دایره را قیف می زنید و انتهای کار مرکز دایره است به صورت زیر

۱-قیف را به حالت ۹۰ درجه کمی بالاتر از سطح کیک نگه دارید

۲-با فشار دادن قیف یک دایره رسم میشود

۳-بعد از اینکه یک دور دایره قیف زده شد قیف و ماسوره به سمت مرکز دایره حرکت می کند و داخل دایره هم پر میشود

۴-در آخر فشار روی قیف متوقف شود و به حالت عمود قیف از رزت جدا شود

طرزکاربا قیف و شکوفه زدن خامه مدل رزت

برای مدل رزت در زمان شکوفه زدن خامه ماسوره ستاره مدل باز مناسب است این مدل شکوفه نیز برای کناره های بالایی و پایینی و دیواره های کیک مناسب است

نحوه شکوفه زدن خامه مدل زیگزاگ

برای قیف زدن خامه به صورت زیگزاگ لازم است قیف را با زاویه ۴۵ درجه نگه دارید و حرکت رفت و برگشت را انجام دهید

۱-قیف را با زاویه ۴۵ درجه کمی بالاتر از کیک نگه دارید

۲-به اندازه ای که برای عرض زیگزاگ نیاز است یک خط راست قیف زده می شود

۳-و بلافاصله بدون جدا شدن ماسوره از سطح کیک یک خط دیگر در جهت برعکس خط اولی و به همان اندازه قیف زده می شود این کار را ادامه دهید تا زیگزاگ ایجاد شود

مدل زیگزاگ در زمان قیف زدن خامه با انواع ماسوره ستاره ای و گرد درست می شود

کارباقیف و شکوفه زدن خامه مدل زیگزاگ

تزیین کیک تولدبا خامه مدل زیگزاگ