مواد لازم باترکرم ایتالیایی

سفیده تخم مرغ بزرگ : ۴ عدد

شکر : ۱ پیمانه

آب : ¼ پیمانه

کره نرم شده : ۲ پیمانه

عصاره وانیل : ۱ قاشق چای خوری

 

طرزتهیه باترکریم ایتالیایی

باترکریم ایتالیایی نوعی کرم است که برای روکش کیک ها و پرکردن لایه های کیک استفاده می شود

برای تهیه باتر کریم ایتالیایی ابتدا آب و شکر را با هم در ظرفی بریزید و مخلوط کنید سپس روی حرارت متوسط قراردهید و مرتب هم بزنید تا بجوشد

طرزتهیه باترکریم

زمانیکه آب و شکر بجوش آمد با دماسنج دمای شربت را اندازه بگیرید سپس سفیده ها را در ظرف دیگر هم بزنید تا سفت شود وقتی درجه دماسنج به ۱۱۵ درجه سانتیگراد ( ۲۳۸ درجه فارنهایت ) رسید از روی حرارت بردارید

طرز تهیه باتر کریم

سپس شرب را کم کم به سفیده ها اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید زمانیکه اضافه کردن شربت تمام شد دور همزن را به تند تغییر دهید و مواد را هم بزنید تا به دمای اتاق برسد در مدت همزدن سفیده ها بر اثر حرارت پخته می شوند با دست زدن به کاسه همزن می توانید دمای کرم را چک کنید

اموزش باترکریم ایتالیایی

آموزش باترکریم

سپس کره را قاشق قاشق به مخلوط کریم اضافه کنید و با دور متوسط همزن مواد را هم بزنید بعد وانیل را اضافه کنید و با سرعت تند همزن به مدت چند دقیقه کرم را هم بزنید تا صاف و سبک شود

 

تزیین کیک تولد با باترکریم

اموزش تصویری باترکریم ایتالیایی

نکته : اگر باترکریم شل شود به خاطر دمای زیاد کره است باتر کرم را در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید به دلیل اینکه بوی مواد دیگر را زود جذب می کند در صورتیکه قصد دارید از کریم بعدا استفاده کنید وقتی از یخچال خارج کردید چند دقیقه هم بزنید و استفاده کنید

کرم تزیین کیک تولد

مناسب ترین زمان برای زدن سفیده های تخم مرغ زمانی است که دمای شربت به ۱۱۰ درجه سانتیگراد برسد