موادلازم باتر کریم فرانسوی

زرده تخم مرغ : ۶ عدد

شکر:۱ پیمانه (۲۰۰ گرم)

کره : ۲ پیمانه (۴۵۰گرم)

آب : ¼ پیمانه

 

طرزتهیه باترکریم فرانسوی

طرزتهیه باترکریم فرانسوی شبیه باترکرم ایتالیایی است با این تفاوت که در باترکریم فرانسوی از زرده تخم مرغ استفاده شده است یکی از ویژگی های این کریم این است که نسبت به کرم های دیگر به گرما حساس تر است و در اثر گرما زودتر ذوب می شود و رنگ این کریم به دلیل استفاده از زرده تخم مرغ نیز زرد است

برای تهیه باترکریم فرانسوی ابتدا آب و شکر را در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا به دمای سافت بال که معادل ۱۱۵ درجه سانتیگراد است برسد

طرزتهیه باترکریم فرانسوی

سپس زرده ها را در ظرف دیگر به مدت ۵ دقیقه با همزن بزنید تا رنگش کاملا روشن شود زمانیکه شربت آماده شد و به دمای سافت بال رسید کم کم به زرده ها اضافه کنید به این صورت که ابتدا کمی شربت اضافه می کنید با همزن می زنید تا کاملا شربت با زرده ها مخلوط شود و مجددا کمی شربت و دوباره هم می زنید این کار را تکرار کنید تا شربت تمام شود (شربت را روی دیواره های ظرف بریزید نه روی پره های همزن)

اموزش باترکریم فرانسوی

بعد از اینکه شربت را کاملا اضافه کردید در صورتیکه کرم گرم است با همزن بزنید تا سرد شود بعد کره را کم کم با قاشق به مخلوط شربت و زرده اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم خوب ترکیب شوند

بعد از اضافه کردن کامل کره مواد را چند دقیقه با درجه تند همزن بزنید تا باترکرم فرانسوی خوب فرم بگیرد

حالا باتر کریم آماده است از این کریم می توانید برای روکش و تزیین کیک استفاده کنید باترکریم را باید در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید

طرزتهیه باترکرم فرانسوی

نکته : به دلیل حساس بودن زرده تخم مرغ شربت را نباید یکدفعه اضافه کنید برای چک کردن دمای سافت بال نیز باید از دماسنج استفاده کنید