مواد لازم شیرینی باقلوا

 تخم مرغ : ۳ عدد

 شیر : ۱ لیوان

 ماست :۱ لیوان

 روغن مایع : ۱ لیوان

 بیکینگ پودر: ۱ بسته

 مغز گردو: ۵۰۰ گرم

 کره : ۴۰۰ گرم

 پودر نشاسته : مقدار لازم

 هل کوبیده : ۱ قاشق غذاخوری

 آرد سفید : مقدار لازم

 روغن : برای چرب کردن مقدار لازم

شربت باقلوا

شکر ۴ لیوان ،  آب ۴ لیوان  ،  آب لیمو ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه شیرینی باقلوا 

ابتدا تخم مرغ ها ، شیر و ماست را با روغن مایع مخلوط کنید تا خوب مخلوط شوند سپس پکینگ پودر و آرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر لطیف شود و به دست نچسبد بعد از اینکه خمیر باقلوا آماده شد با دستمالی روی آن را بپوشانید و چند دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا استراحت کند (مقدار آؤد باید به اندازه ای باشد که خمیر شکل بگیرد استفاده زیاد از آرد خمیر را سفت می کند)

سپس خمیر باقلوا را بعد از استراحت به تکه های کوچک اندازه گردو جدا کنید و روی آن پودر نشاسته بپاشید و بعد با وردنه خمیر ها را پهن کنید تا نازک شوند

آموزش شیرینی باقلوا

بعد از پهن کردن خمیر ها کف سینی فر را چرب کنید و لایه ای از خمیرهای باقلوا را کف سینی بگذارید و پودر نشاسته بپاشید و مجددا لایه ای دیگر از خمیر را روی آن قرار دهید تا ۵ طبقه خمیر ها را روی هم بگذارید  و پودر نشاسته بپاشید

 بعد از اینکه خمیر با قلوا را تا ۵ طبقه روی هم گذاشتید مغز گردو را با هل کوبیده مخلوط کنید و روی خمیر بریزید سپس با قاشق خمیر را فشار دهید تا لایه ها به هم بچسبند و فضای بین مخلوط  گردو و هل نیز با خمیر کم شود سپس مجددا لایه لایه از خمیر باقلوا روی گردوها بگذارید تا ۵ طبقه شوند در نهایت یک لایه خمیر به اندازه سینی پهن و نازک کنید و روی خمیر ها بگذارید و با دست کمی فشار دهید تا لایه ها به هم بچسبند (به جای گردو میتوانید از مغز پسته یا بادام نیز استفاده کنید)

طرز تهیه شیرینی باقلوا

سپس با چاقو خمیر را که در سینی فر گذاشتید به صورت مربع یا لوزی برش بزنید و کره آب شده را روی خمیر ها بریزید و بعد باقلوا ها را در طبقه وسط فر که از قبل روشن و گرم شده است با درجه ۱۸۰ سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا باقلوا طلایی شود

بعد از اینکه باقلوا پخت از فر خارج کرده و بگذارید سرد شود و در آخر شربت باقلوا را آرام آرام روی باقلوا بریزید به جای شربت می توانید از عسل گرم شده نیز استفاده کنید

شیرینی باقلوا سنتی

  طرز تهیه شربت باقلوا 

شکر و آب را در قابلمه مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا جوش آید و کمی غلیظ شود بعد آب لیمو یا  گلاب را اضافه کنید و چند دقیقه بعد از روی حرارت بردارید و بگذارید ولرم شود

پیشنهاد : در صورت راحتی می توانید برای خمیر باقلوا از خمیر فیلو استفاده کنید