آموزش بیسکویت هندوانه ای

مواد لازم بیسکویت هندوانه ای

تخم مرغ : ۱ عدد

کره :۱۵۰ گرم

پودر قند ۱۰۰ گرم

آرد: ۳۰۰ گرم

بکینگ پودر:  نصف ق م

وانیل شکری : نصف ق م

رنگ  قرمز – سبز

نی شیر کاکائویی : ۱ عدد

طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای

برای تهیه بیسکویت هندوانه ای ابتدا کره را با همزن به مدت 2 الی 3 دقیقه می زنیم تا رنگ آن عوض شود سپس پودر قند را به آن اضافه می کنیم و می زنیم و بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و مجددا هم می زنیم

بیسکویت

در مرحله بعد آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم و کم کم به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم ابتدا با هم زن بزنید بعد از اینکه مواد سفت شد با دست مخلوط کنید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد آرد را اضافه کنید

آموزش بیسکویت

در زمان ورز دادن به این نکته توجه کنید به دلیل وجود کره نباید خمیر را زیاد ورز دهید چون بیسکویت سفت می شود

یکی از راههای تشخیص آماده بودن خمیر این است که باید جای انگشت روی خمیر بماند بعد از اینکه خمیر آماده شد به سه تکه تقسیم کنید به خمیر بزرگتر رنگ قرمز اضافه کنید و به خمیر کوچکتر رنگ سبز اضافه نمایید و کمی ورز دهید تا خمیر رنگ بگیرد سپس خمیرها را در نایلون گذاشته و به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید

خمیر بیسکویت

بعد از اینکه خمیر استراحت کرد روی میز کارکاغذ روغنی بگذارید و خمیر قرمز را به شکل لوله در آورید و در نایلونی که باز کرده اید بگذارید و دور خمیر را با نایلون بپیچید و در یخچال بگذارید

خمیر رنگی بیسکویت

آموزش رنگی کردن خمیر

یک نایلون دیگز باز کنید و روی میز کار بگذارید خمیر سفید را به ابعاد 14*25 روی نایلون باز کنید و بعد خمیر قرمز را با نایلون روی خمیر سفید بگذارید و به آرامی نایلون را بردارید بعد خمیر سفید را با کمک نایلون دور خمیر قرمز رول کنید

بیسکویت فانتزی

آموزش بیسکویت فانتزی

سپس خمیر سبز را کمی بزرگتر از قبل به شکل مستطیل  پهن کنید و خمیر سفید و قرمز را که رول کردید روی خمیر سبز بگذارید و مجددا رول کنید و با دست محل رسیدن خمیر ها را روی هم صاف کنید  و به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید

 خمیر سبز بیسکویت

آموزش خمیر بیسکویت

بعد از اینکه خمیر یک ساعت استراحت کرد از یخچال بیرون آورید و با چاقوی تیز خمیر را با عرض نیم سانتیمتر برش دهید و برش های داده شده را از وسط نصف کنید و روی آن دانه های نی شیر بگذارید

هندوانه

سپس در سینی فر که چرب کرده اید بگذارید و در فر که با دمای 180 در جه سانتیگراد از قبل روشن و گرم کرده اید بگذارید زمان پخت این بیسکویت 15 دقیقه است

پخت بیسکویت هندوانه ای

در صورتیکه از ماکروفر استفاده می کنید ابتدا پیش گرمایش 220 درجه سانتیگراد بگذارید تا گرم شود و سپس دما را به 220 درجه سانتیگراد تغییر دهید و به مدت 15 دقیقه روی سه پایه کوتاه قرار دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *