بیسکوییت های شطرنجی بسیار خوشمزه و مناسب برای عصرانه می باشد.این بیسکوییت ها را می توان در مهمانی ها با انواع نوشیدنی به ویژه چای سرو نمود.

مواد مورد نیاز بیسکوییت شطرنجی:

کره               ۱ لیوان (۲۲۵ گرم)
شکر               ۱ لیوان
تخم مرغ           ۱ عدد
وانیل               ۱ قاشق چای خوری
آرد                 ۲ و ۳/۲ لیوان
نمک               ۴/۱قاشق چای خوری
بیکینگ پودر      ۲/۱قاشق چای خوری

دستور تهیه بسکوییت شطرنجی:

ددرون کاسه ای شکر را ریخته و کره را به آن اضافه نمایید.با کمک هو زن برقی مواد را به مدت زمان ۳ دقیقه هم بزنید.سپس تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید.پس از آن وانیل را اضافه نموده و مواد را خوب مخلوط نمایید.

آرد ، نمک  و بیکینگ پودر را به یکدیگر مخلوط کرده و الک نمایید.آرد الک شده را به مود اضافه کنید تا مواد خمیری شکل بدست بیاید.خمیر بدست آمده را ورز ندهید.

خمیر را به سه قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل مستطیل روی ورقه روغنی قرار دهید.با کمک ورقه  روغنی آن را قل دهید تا حالت استوانه ای ه خود بگیرد.سپس کاغذ را دور خمی استوانه ای بپیچید و انتهای آن را ببندید.این خمیر ها را بین سه ساعت تا سه روز در یخچال قراردهید.حتی می توان خمیر ها را به مدت یک ماه در فریزر نگه داری نمود و هنگام مصرف بدون صرف زمان بیسکوییت ها را آماده کرد.

خمیر را برداشته و آن را نصف نمایید.نصف اول را با دو قاشق غذا خوری پودر کاکائو و نیمی دیگر را با دو قاشق غذا خوری شیر مخلوط نمایید.خمیر هارا به شش تا گلوله سفید و شش تا گلوله قهوه ای در بیاورید.ه دام از آن ها  را به صورت استوانه ای رول کنید و یکی در مان کنار هم قرار دهید.به مدت سه ساعت خمیر را در یخچال قرار دهید.

برای حاشیه بیسکوییت ها خمیر را به ضخامت ۳ میل باز میکنیمو خمر بیسکوییت شطرنجی را روی آن قرار میدهیم.برای انجام تمامی مراحل کاغذ روغنی را زیر خمیر بگذارید تا نچسبد.سپس خمیر را به دور خمیر شطرنجی رول می کنیم و با کاغذ روغنی دور آن را می پوشانیم و در یخچال به مدت زمان سه ساعت قرار می دهیم.فر را در دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد گذاشته تا گرم شود.خمیر را با ضخامت کم برش می زنیم  و آن را داخل سینی چرب شده قرار میدهیم.سپس سینی را برای مدت زمان ده دقیقه در فر می گذاریم تا بیسکوییت شطرنجی ما آماده شود.