موادلازم بیسکوییت فانتزی پاپی

آرد : ۲۶۰ گرم

شکر : ۱۹۰ گرم

پودر کاکائو : ۱ قاشق غذا خوری

تخم مرغ : ۱ عدد

وانیل : ۲ قاشق چای خوری

کره : ۱۰۰ گرم

بکینگ پودر : ۱ قاشق چای خوری

مواد لازم فیلینگ بیسکوییت فانتزی پاپی

شیر عسلی : ۱۵۰ میلی لیتر

کره : ۲ قاشق غذا خوری

پودر کاکائو : ۱ قاشق غذا خوری

 

طرزتهیه بیسکوییت فانتزی پاپی

بیسکوییت فانتزی پاپی را می توانید برای جشن های کودکان خود تهیه کنید

برای تهیه بیسکوییت فانتزی ابتدا کره را که به دمای اتاق رسیده است با شکر و وانیل مخلوط کنید تا کرم رنگ شود سپس تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و هم بزنید

در مرحله بعد از تهیه بیسکوییت فانتزی پاپی آرد و بکینگ پودر را با عم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید با دست ورز دهید تا خمیر یکدستی شود حالا خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند

بعد از اینکه خمیر بیسکوییت را اماده کردید لازم است فیلینگ (مواد میانی شیرینی) را اماده کنید برای این کار کره را همراه با پودر کاکائو و شیر عسل مخلوط کنید و سپس روی حرارت بگذارید تا مواد غلیظ شود بعد ازاینکه مواد فیلینگ به غلظت مورد نظر رسید و خمیری شکل شد از روی حرارت بردارید و در یخچال بگذارید تا خنک شود

حالا از خمیر بیسکویت به اندازه ۲ قاشق بردارید و با پودر کاکائو مخلوط کنید به این ترتیب خمیر بسیکوییت با دورنگ خواهید داشت از خمیر کاکائویی برای گوش و چشم و بینی پاپی استفاده می شود

از خمیر ساده به اندازه گردو بردارید و داخل آن را مقداری از مواد فیلینگ قرار دهید و سپس خمیر را گرد کنید و با خمیر کاکائویی نیز گوش های پاپی را درست کنید برای این کار ۲ گلوگله کوچک از خمیر بردارید و به شکل اشک حالت دهید و سپس خمیر را پهن کنید تا به شکل گوش درآید سپس دو طرف خمیر ساده گوش ها را با فشار دست بچسبانید

بیسکوییت فانتزی پاپی

اموزش بیسکوییت فانتزی پاپی

برای چشم و بینی هم از خمیر قهوه ای گلوله های کوچک بردارید و روی خمیر ساده قرار دهید حالا بیسکوییت های فانتزی را در سینی فر که از قبل چرب کرده اید قرار دهید و در فر با دمای ۳۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه قرار دهید تا بیسکوییت پاپی آماده شود

آموزش بیسکوییت فانتزی