بیسکوییت کبریتی

این بیسکوییت زیبا و خوشمزه می تواند تنوعی در دسرهای شما باشد.بسیاری از افراد به دلیل سلیقه خاص خود از بیسکوییت کبریتی استفاده می کنند.

مواد مورد نیاز بیسکوییت کبریتی :

زرده تخم مرغ : دو عدد

کره : ۱۲۵ گرم

آرد : ۲۵۰ گرم

بیکینگ پودر : یک قاشق چای خوری

وانیل شکری : یک بسته

شکر : ۱۲۵ گرم

نمک : یک سوم قاشق چای خوری

مواد مورد نیاز سر بیسکوییت کبریتی :

سفیده تخم مرغ : یک عدد

پودر قند : ۱۳۰ گرم

آبلیمو : دو قطره

رنگ خوراکی : به مقدار لازم

دستور تهیه بیسکوییت کبریتی :

کاسه ای را برداشته کره و شکر را هم بزنید تا کرمی رنگ شود..در ظرفی دیگر آرد و نیز بیکینگ پودر را همراه نمک و نیز وانیل شکری مخلوط نمایید.بهتر است آرد را الک کنید.سپس زرده تخم مرغ را به آرد ااضافه کنید.سپس تمامی مواد را با یکدیگر مخلوط نمایید.خمیر را با نوک انگشتان خود ورز دهید.

خمیر را در نایلون قرار داده و به مدت زمان نیم ساعت در یخچال نگهداری کنید.سپس آن را از یخچال خارج کنید و آن را به قطر دو سانتی متر باز کنید.خمیر را به صورت نوار باریک برش بزنید.فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد و یا ۳۶۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا گرم شود.سپس کف سینی فر را با ورقه های روغنی بپوشانید.نوار ها را با فاصله در سینی فر بچینید و به مدت زمان ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.

سفیده تخم مرغ را در کاسه ای خوب هم بزنید تا پف کند.پودر قند و آبلیمو و نیز رنگ خوراکی را به مواد اضافه کنید.سر بیسکوییت ها را در مواد بزنید و اجازه دهید در لبه میز خشک شود.بیسکوییت کبریتی را به مدت چند روز می توانید نگهداری نمایید.هم چنین برای سرو می توانید از قهوه استفاده کنید.برای رنگ بیسکوییت ها می توانید از انواع رنگ های خوراکی استفاده نمایید.هم چنین قبل از درست کردن بیسکوییت کبریتی تخم مرغ ها و کره را به مدت نیم ساعت خارج از یخچال نگهداری کنید تا به دمای اتاق برسند.

نوش جان