بیسکوییت کلاسیک

بیسکوییت امروزه در انواع و طعم های گوناگونی وجود دارد که در همه جا استفاده می شود.می تواند بیسکوییت ها را در میان وعده ها و صبحانه ها و نیز همراه نوشیدنی های گرم در مهمانی ها سرو نمود.بیسکوییت های خانگی نیز در انواع گوناگون وجود دارد اما بیسکوییت کلاسیک نوع ساده و خوش طعم بیسکوییت می باشد که در مدت زمان کوتاهی می توان آن را تهیه نمود و برای چند روز آن را نگهداری کرد.

مواد مورد نیاز بیسکوییت کلاسیک :

روغن : دو لیوان

پودر شکر : یک لیوان

شیر خشک : دو لیوان

آرد کیک : دو لیوان

کنجد : مقداری برای تزیین

دستور تهیه بیسکوییت کلاسیک :

آرد را خوب الک نمایید.سپس آن را در کاسه ای بریزید و شیر را به آن اضافه کنید.کمی هم بزنید و سپس روغن را به آن بیفزایید.هنگامی که مواد را خوب مخلوط نمودید شکر را به مواد خود اضافه نمایید.

خمیری به دست می آید که هر بار یک قاشق از آن را در سینی فر بریزید تا مانند یک بیسکوییت گرد در بیاید..توجه کنید که خمیر شما نباید کاملا مایع باشد.فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد و یا ۳۶۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا کاملا گرم شود.پس از گرم شدن فر سینی فر را در فر قرار دهید و اجازه دهید تا مواد بپزد. مدت زمان شما بستگی به ضخامت خمیر دارد.پس از پخت بیسکوییت های کلاسیک رنگ آن کاملا سفید می باشد و نیز شکننده است.اجازه دهید تا بیسکوییت ها خنک شود و سپس آن ها را سرو نمایید.برای تزیین می توانید از پودر قند و یا کمی شکلات ذوب شده استفاده نمایید.

نوش جان