تارت برنجی

تارت برنجی نوعی از تارت های خانگی خوش طعم می باشد که برای سرو در میان وعده ها استفاده می شود.تارت برنجی را می توانید همراه چای سرو کنید.

مواد مورد نیاز تارت برنجی :

آرد : ۳۰۰ گرم

کره : ۲۰۰ گرم

پودرشکر : ۱۰۰ گرم

زرده تخم‌مرغ : یک عدد

رنده پوست لیمو ترش : یک عدد متوسط

  مواد مورد نیاز داخل تارت برنجی :

برنج : ۲ فنجان کوچک

شیر : یک لیتر

شکر : ۱۷۵ گرم

کره : ۵۰ گرم

تخم‌مرغ : ۴ عدد

پنیر لبنه : ۱۲۵ گرم

تکه‌های ریز مربای پوست  لیمو : ۷۵ گرم

رنده پوست یک لیمو ترش بزرگ : برای تزئین

پودرهل : یک قاشق چای‌خوری

دستور تهیه تارت برنجی :

ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد و یا ۳۶۰ درجه فارنهایت تنظیم نمایید تا گرم شود.سپس کاسه ای را بر دارید و آرد را الک کنید.شکر را به آرد ااضفه کنید و هم بزنید.سپس تخم مرغ را از یخچال خارج نموده تا به دمای اتاق برسد و به آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید.پس از آن پوست لیمو ترش را به مواد اضافه کنید و با کمک انگشتان خود مواد را مخلوط نمایید.خمیر به دست آمده را به مدت زمان دو ساعت در یخچال نگهداری نمایید.برنج را به مدت زمان سه ساعت خیس کنید.برنج را آبکش کنید.سپس به آن کره و شیر را اضافه کنید.اجاضه دهید تا خوب بجوشند تا برنج کاملا پخته و مواد غلیظ شود.

تخم مرغ ها را همراه پنیر هم بزنید.سپس هل و پوست رنده شده لیمو را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.برنج را به این مواد اضافه کنید و پس از کمی هم زدن آن را کنار بگذارید.دو سوم از خمیر را در قالب تارت پهن کنید.سپس مواد را روی آن بریزید.باقی مانده خمیر را روی آن بریزید.روی خمیر را به شکل تارت رشته ای برش بزنید.قالب خود را به مدت زمان نیم ساعت در فر قرار دهید.برای تزیین می توانید از خامه نیز استفاده نمایید.

نوش جان