یکی از موادر مهم در بحث شیرینی و کیک پزی اندازه گیری دقیق مواد است که در صورت دقیق نبودن اندازه ها شیرینی مطلوبی نخواهید داشت در مطلب امروز بنا به درخواست کاربران عزیز اطلاعاتی در رابطه با تبدیل مقیاس اندازه گیری مواد از گرم به پیمانه و بالعکس در سایت قرار داده شده است که می توانید با استفاده از اطلاعاتی که ذکر شده است در صورتیکه ترازو ندارید مواد شیرینی یا کیک را که می خواهید تهیه نمایید به صورت پیمانه استفاده نمایید

یکی از نکاتی که باید در زمان پیمانه کردن مواد خشک در شیرینی پزی به آن توجه کنید این است که در پیمانه کردن موادی مثل آرد , شکر و … از قاشق استفاده نمایید و به هیچ عنوان پیمانه را داخل مواد خشک فرو نکنید تا اندازه هایی دقیق داشته باشید هم چنین بعد از پر کردن پیمانه روی ان را با چاقو صاف نمایید

نحوه تبدیل مواد از گرم به پیمانه در شیرینی پزی

چنانچه ترازو ندارید و یا کار کردن با ترازو برای شما دشوار است می توانید با استفاده از اطلاعات زیر تبدیل گرم به پیمانه و بالعکس را انجام دهید

یک لیوان آرد = ۱۵۰ گرم
یک لیوان شکر = ۲۳۰ گرم
یک لیوان کشمش = ۱۸۰ گرم
یک لیوان پودر قند = ۱۶۰ گرم
یک لیوان پودر نارگیل = ۹۰ گرم
یک لیوان روغن مایع = ۲۲۰ گرم
یک لیوان ماست = ۲۰۰ گرم
یک قاشق سوپخوری آرد = ۱۰ گرم
یک قاشق سوپخوری شکر = ۱۲ گرم
یک قاشق سوپخوری پودر قند = ۱۰ گرم
یک قاشق سوپخوری نشاسته ذرت = ۷ گرم

گنجایش پیمانه اندازه گیری که در این مطلب ذکر شده است برابر ۲۵۰ میلی لیتر است که می توانید از پارچ اندازه گیری یا لیوان دسته دار معمولی استفاده کنید.

نحوه تبدیل مواد از گرم به پیمانه