تبدیل مواد از گرم به پیمانه در شیرینی پزی

تبدیل موادشیرینی از گرم به پیمانه

یکی از موادر مهم در بحث شیرینی و کیک پزی اندازه گیری دقیق مواد است که در صورت دقیق نبودن اندازه ها شیرینی مطلوبی نخواهید داشت در مطلب امروز بنا به درخواست کاربران عزیز اطلاعاتی در رابطه با تبدیل مقیاس اندازه گیری مواد از گرم به پیمانه و بالعکس در سایت قرار داده شده است که می توانید با استفاده از اطلاعاتی که ذکر شده است در صورتیکه ترازو ندارید مواد شیرینی یا کیک را که می خواهید تهیه نمایید به صورت پیمانه استفاده نمایید

یکی از نکاتی که باید در زمان پیمانه کردن مواد خشک در شیرینی پزی به آن توجه کنید این است که در پیمانه کردن موادی مثل آرد , شکر و … از قاشق استفاده نمایید و به هیچ عنوان پیمانه را داخل مواد خشک فرو نکنید تا اندازه هایی دقیق داشته باشید هم چنین بعد از پر کردن پیمانه روی ان را با چاقو صاف نمایید

نحوه تبدیل مواد از گرم به پیمانه در شیرینی پزی

چنانچه ترازو ندارید و یا کار کردن با ترازو برای شما دشوار است می توانید با استفاده از اطلاعات زیر تبدیل گرم به پیمانه و بالعکس را انجام دهید

یک لیوان آرد = 150 گرم
یک لیوان شکر = 230 گرم
یک لیوان کشمش = 180 گرم
یک لیوان پودر قند = 160 گرم
یک لیوان پودر نارگیل = 90 گرم
یک لیوان روغن مایع = 220 گرم
یک لیوان ماست = 200 گرم
یک قاشق سوپخوری آرد = 10 گرم
یک قاشق سوپخوری شکر = 12 گرم
یک قاشق سوپخوری پودر قند = 10 گرم
یک قاشق سوپخوری نشاسته ذرت = 7 گرم

گنجایش پیمانه اندازه گیری که در این مطلب ذکر شده است برابر 250 میلی لیتر است که می توانید از پارچ اندازه گیری یا لیوان دسته دار معمولی استفاده کنید.

نحوه تبدیل مواد از گرم به پیمانه

یک پاسخ

  1. ممنون…
    اطلاعات بسیاااار مفید بود..
    واقعا این پیمانه و گرم معضلی شده بود برام 🙂
    مرسیییی…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *