توپک کره بادام زمینی

توپک کره بادام زمینی بسیار لذیذ و نیز دسری مناسب برای جشن ها می باشد.با این دسر می توانید طعم متفاوت را برای میهمانان خود سرو کنید.هم چنین ظاهر اشتها آور این توپک ها می تواند باعث شود تا همیشه این دسر را در منزل تهیه نمایید.

مواد مورد نیاز توپک کره بادام زمینی:

کره بادام زمینی   ۲ پیمانه

کره   ۱/۴ پیمانه

نمک  ۱/۴  قاشق چای خوری

اسانس وانیل خالص   ۱/۲ قاشق چای خوری

شکر قنادی   ۲ و ۱/۲ پیمانه

مواد مورد نیاز روکش شکلاتی:

شکلات خرد شده   ۲۶۰ گرم

روغن صاف قنادی   ۱ قاشق غذا خوری

 

دستور تهیه توپک کره بادام زمینی:

ظرفی برداشته و کره بادام زمینی و کره و نیز نمک را با یکدیگر مخلوط نمایید.سپس مواد خود را به مدت زمان یک دقیقه داخل مکروفر قرار دهید.این کار باعث می شود تا کره نرم شود.پودر قند را در دو مرحله به مواد اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.سپس وانیل را در حال هم زدن مواد اضافه نمایید.مواد را خوب ورز بدهید تا سفت شود و قوام بیاید.می توانید شکر بیشتری را برای اضافه کنید.پس از آنکه خمیر یکدستی را به وجود آوردید مقداری از آن را جدا کنید و با کف دست خود مانند گلوله کوچکی در بیاورید.سینی فر را با ورقه های روغنی بپوشانید.توپک ها را یکی یکی داخل سینی و با افصله مناسب بچینید.به مدت زمان دو ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شود و خود را بگیرد.برای راحتی کار می توانید آنها را در فریزر قرار دهید.

در کاسه ای شکلات و روغن را مخلوط نمایید.مواد را روی بخار آب در حال جوشیدن قرار دهید تا کاملا ذوب شود.با استفاده از خلال دندون توپک ها را در شکلات فرو ببرید.دوباره آنها را در سینی بچینید و به مدت زمان نیم ساعت در یخچال نگهداری کنید تا خود را بگیرد.سپس آنها را در ظرف مناسب برای سرو بچینید.

نوش جان