تیرامیسو ایتالیایی

یکی از دسر های رایج و محبوب ایتالیا تیرامیسو می باشد.این دسر در انواع گوناگون در ایران نیز سرو می شود.تهیه تیرامیسو ایتالیایی بسیار ساده می باشد که شما می توانید در منزل آن را تهیه نمایید.

مواد مورد نیاز تیرامیسو ایتالیایی:

کرم کاسترد :

شیر   ۲ پیمانه

شکر سفید   ۳/۴ پیمانه

آرد همه منظوره   ۱/۴  پیمانه

زرده تخم مرغ   ۶ عدد

مارسالا   ۱/۴ پیمانه

وانیل خالص   ۲ قاشق چای خوری

کره خرد شده   ۱/۴ پیمانه

پنیر ماسکارپونه   ۱ پیمانه

شربت قهوه:

قهوه غلیظ اسپرسو   ۱٫۵ پیمانه

شکر سفید   ۱/۳ پیمانه

مارسالا   ۱/۴ پیمانه

مواد تزیین :

پودر کاکائو

شکلات رنده شده

توت فرنگی

 

 

دستور تهیه تیرامیسو ایتالیایی:

کاسترد :

۱ ¾ پیمانه از شیر را همراه ½ پیمانه شکر را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید.تا زمان جوش آمدن باقی مانده شیر و شکر را در ظرفی ریخته و هم بزنید.سپس زرده های تخم مرغ و آرد را به مواد اضافه کنید.سپس شیر جوشیده شده را به آرامی به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.سپس کل مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید.پس از مدت زمان کوتاهی که جوش آمد و کمی غلیظ شد آن را کنار بگذارید.مارسالا و وانیل و کره را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.بلافاصله روی ظرف را با سلفون بپوشانید.به مدت زمان دو ساعت در یخچال نگهداری کنید.پس از آن پنیر ماسکارپونه را کمی هم بزنید تا نرم شود ، سپس به مواد اضافه نمایید.

شربت قهوه:

در کاسه ای قهوه و شکر و نیز مارسالا را مخلوط کنید.اگر شیرینی کمی دارد کمی به آن شکر اضافه کنید.

با استفاده از هر قالبی می توانید تیرامیسو ایتالیایی را تهیه نمایید.قالب مورد نظر را با سلفون بپوشانید.مواد را به صورت لایه ای روی هم بچینید.بهتر است لایه آخر را با کرم باشد.روی مواد را صاف کنید.سپس روی آن سلفون بکشید.به مدت زمان دو ساعت در فریزر و یا چهار ساعت در یخچال قرار دهید.سپس آن را از یخچال خارج کنید و با کمک لبه های سلفون از قالب جدا کنید.پس از برش زدن می توانید با پودر کاکائو و نیز شکلات رنده شده تزیین نمایید.برای زیبایی از توت فرنگی استفاده کنید.

 

 نوش جان