دسر ترافل بسیار خوشمزه می باشد.این دسر بسیار ساده است.ترافل مایه سفتی است که از مخلوط خرده کیک درست می شود.ترافل در انواع گونا گون و مناسب هر سلیقه ای می باشد. شما می توانید با درست کردن ترافل های رنگی در طعم های گوناگون مراسم های خود را با شکوه هر چه تمام تر برگذار نمایید.در اینجا دو نوع از ترافل خرما و ترافل شکلاتی سفید را آماده می کنیم .

مواد مورد نیاز ترافل خرما:

خرما                     ۲۰۰ گرم

گردو                     ۳۰ گرم

بیسکوییت پتی بور      ۳۰ گرم یا ۵ عدد

پودر نارگیل               به مقدار لازم

گردو                       برای تزئین

خلال پسته                 برای تزئین

خلال بادام                 برای تزئین

مروارید خوراکی         برای تزئین

دستور تهیه ترافل خرما:

ابتدا در مرحله اول خرماها را درون قابلمه ای ریخته و  مدت زمان ۱ تا ۲ دقیقه داخل آب جوش بریزید .سپس خرماها را آبکش کنید.با این روش پوست خرما به راحتی جدا می شود.هسته خرما را نیز در بیارید.گردو و بیسکوییت ها را داخل غذاساز بریزید و پودر کنیدپ.س از منتقل کردن مخلوط بسیکوییت ها و گردو به ظرف دیگر  , خرما را داخل غذاساز بریزید و له کنید.

نکته :

برای پوست کندن خرما خیلی حساسیت به خرج ندهید. این مورد مشکلی ایجاد نمی کند .اگر  پس از  آسیاب کردن تکه های کوچک پوست خرما داخل آن دیده شد بعدا می توانید  با پودر نارگیل آن را بپوشانید.

خرمای پوره شده رو به مخلوط بیسکوئیت و گردو اضافه میکنیم و با چنگال کاملا به خرد همدیگه میدیم.

نکته :

اگه تمایل داشتین می توانید در این مرحله به اندازه نوک قاشق چای خوری دارچین به موادخود اضافه نمایید.

دست خود را با روغن مایع خیلی خیلی کم چرب کنید و مقداری از مواد را با دست خود گرد کنید تا شبیه گلوله کوچکی شود سپس  داخل پودر نارگیل بغلتانید.

نکته :

شما می توانید از پودر پسته نیز استفاده کنید.اما این ترکیب بهتر می باشد.این ها همگی به سلیقه شما بستگی دارد.می توانید مواد را داخل کپسول  بگذارید و با گردو , خلال پسته , خلال بادام و مروارید خوراکی تزئین کنید.با این مقدار مواد حدود ۲۲ ترافل به دست می آید.

 

مواد مورد نیاز ترافل شکلاتی سفید:

شکلات شیری     ۱۵۰ گرم

خامه غلیظ         ۱۷۰ گرم

کیک ساده          ۱۷۵ گرم

بادام چرخ کرده    ۲/۱ فنجان

پودر نارگیل        به اندازه لازم

 

دستور تهیه ترافل شکلاتی سفید:

شکلات را حل کنید  و اجازه دهید کمی خنک شود.سپس شکلات حل شده را با خامه مخلوط می کنیم تا مایع صاف و یکدستی به دست آید . خرده های کیک و بادام را در کاسه متوسطی بریزید و خوب با هم ترکیب کنید. مخلوط شکلات و خامه را کم کم به مواد اضافه کنید .آنقدر هم بزنید  تا یک دست شود. بعد از مدت زمان  ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در یخچال بگذارید تا سرد و منسجم شود. سپس آنها را به  گلوله های کوچکی قسمت کنید و در پودر کاکائو یا پودر نارگیل بغلتانید .

نکته : به جای شکلات سفید می توانید از شکلات کاکائویی استفاده نمایید. ونیز  کیک شکلاتی و پودر کاکائو را جایگزین پودر نارگیل نمایید .

 

نوش جان