دسر سان شاین در هر کافی شاپی سرو می شود.اگر می خواهید آن را در منزل و برای میهمانی خود سرو نمایید ، تهیه آن به سادگی در منزل ممکن می باشد.بانوان ایرانی دسر سان شاین را در هر فصلی می توانید سرو نمایید.اما این دسر در روزهای گرما طرفدار بیشتری را دارد.

مواد مورد نیاز دسر سان شاین:

بستنی وانیلی                                (باتوجه به ذائقه خود می توانید از طعم های دیگر هم استفاده کنید)
ژله                                           (می توانید از چند رنگ ژله دلخواه استفاده کنید)
میوه دلخواه                                  (معمولا از توت فرنگی و موز و آناناس استفاده می شود)
سس توت فرنگی یا سس شکلات          به مقدار لازم
دانه های شکلات یا شکلات رنده شده     برای تزیین
شوکو رول                                   برای تزیین
مغز پسته و گردو خرد شده                برای تزیین
خامه                                          برای تزیین
چتر                                           برای تزیین

 

دستور تهیه دسر سان شاین:

ابتدا ژله ها را آماده می کنیم .کاسه ای را برداشته و پودر ژله را در کاسه می ریزیم.به مقدار یک لیوان آب جوش را به پودر ژله اضافه می کنیم.با کمک یک چنگال شروع به هم زدن می کنیم.سپس یک لیوان آب سرد را به  آن اضافه می کنیم.ژله را داخل یخچال به مدت زمان ۴ تا ۵ ساعت قرار می دهیم تا خود را بگیرد.

برای تهیه سان شاین شما باید لیوان بلندی را انتخاب نمایید.وقتی ژله خود را گرفت به اندازه ۳ سانتی متر از لیوان را با ژله پر می کنیم .لایه بعدی را به اندازه ۳ سانتی متر از بستنی پر می کنیم و روی ژله قرار می دهیم .لایه بعدی را دوباره ژله می ریزیم.سپس بار دیگر لایه بعدی را با بستنی پر می کنیم.به همین ترتیب لایه لایه مواد را داخل لیوان می چینیم.بهتر است لایه آخر را بستنی قرار دهید.روی لایه آخر را خامه بریزید.شوکو رول را روی مواد بریزید و چتر را روی آن قرار دهید.دانه های شکلات و مغز پسته  و گردو را برای تزئین استفاده کنید.در مرحله آخر سس شکلات و یا توت فرنگی را به آن اضافه نمایید.

نکته:

  1. برای آنکه بستنی ها زود آب نشوند ، لیوان را از کمی قبل از استفاده در یخچال قرار دهید تا خنک سرد شود.
  2. برای تزئین بهتر است از تکه های میوه استفاده کنید.
  3. بسته به سلیقه خود می توانید از دانه های شکلات ، مغز پسته ، ویا گردو و یا حتی تکه های میوه در لابلای بستنی استفاده کنید.
  4. برای تزئین روی سان شایت ترافل های رنگی و یا اسمارتیز گزینه بسیار مناسبی می باشد.
  5. ضخامت لایه ها می تواند کمتراز ۳ سانتی متر نیز باشد.
  6. بعضی از افراد از مربا و یا شربت میوه استفاده می کنند.
  7. مواد اصلی دسر سان شاین ترکیبی از بستنی و ژله می باشد ، بقیه مواد به ذائقه و سلیقه شما بستگی دارد.

نوش جان