رولت مدرن

برای تهیه انواع رولت ها باید زمان و دقت زیادی را صرف نمایید.اما تهیه نمودن رولت مدرن بسیار ساده و راحت می باشد.رولت مدرن را می توانید در اعیاد و نیز مهمانی های خود همراه انواع نوشیدنی سرو نمایید.اما بهتر است برای بیش از یک تا دو روز آن را نگهداری نکنید و تازه سرو نمایید.

مواد مورد نیاز رولت مدرن :

کره : یک‌ دوم فنجان

وانیل : یک قاشق چای ‌خوری

دارچین : ۲ قاشق چای‌ خوری

نمک : ۲ قاشق چای ‌خوری

شکر قهوه‌ای : یک فنجان

شکر سفید : یک ‌دوم فنجان

خمیر مایه‌ترش : یک و یک ‌دوم قاشق چای ‌خوری

آرد : ۴ فنجان

آب گرم : یک فنجان

خامه : دوسوم فنجان

تخم‌مرغ : یک‌ عدد

دستور تهیه رولت مدرن :

ابتدا خمیر را اماده می کنیم. داخل کاسه ای مایه خمیر ترش و یک فنجان آرد و نیز آب گرم را خوب هم بزنید.سپس به مدت زمان دو ساعت در دمای اتاق نگهداری می کنیم.باقی مانده آرد ار در ظرفی ریخته و تخم مرغ را به آن اضافه می کنیم.پس از کمی هم زدن یک قاشق چای خوری نمک و نیز خامه را همراه وانیل و دارچین می افزاییم.با کم کم زن برقی و دور متوسط مواد را خوب هم بزنید.سپس خمیر دیگر را به مواد اضافه کنید و با دور تند خوب هم بزنید.سپس یک ساعت دیگر خمیر را در دمای اتاق نگهداری نمایید.

برای تهیه مواد داخل رولت کره را روی حرارت ملایم قرار دهید.سپس یک چهارم قاشق چای خوری نمک و شکر سفید و قهوه ای را به آن اضافه نمایید.اجازه دهید تا نرم و مخلوط شوند.سطحی را آرد بپاشید و خمیر را پهن کنید. سپس مایع را روی خمیر بمالید.سپس خمیر را به آرامی رول نمایید.رول ها را دو سانتی برش دهید.فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد و یا ۳۶۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا گرم شود.سینی فر را با ورقه های روغنی بپوشانید.سپس رول ها را داخل سینی با فاصله بچینید و به مدت زمان نیم ساعت در فر قرار دهید.برای سس روی رولت یک دوم فنجان پودر قند را با یک قاشق خامه مخلوط نمایید و روی رولت های آماده بریزید.

نوش جان