رول سیب زمینی

برای تنوع در انواع دسر می توانید از رول سیب زمینی استفاده نمایید.این نوع از شیرینی را می توانید برای انواع مهمانی های خود استفاده نمایید.این نوع از دسر را باید با نوشیدنی های گرم سرو نمایید.

مواد مورد نیاز رول سیب زمینی :

آرد سفید : ۴ و یک‌ دوم فنجان

شکر : یک چهارم فنجان

خمیرترش فوری : یک قاشق مرباخوری

روغن جامد : یک‌ چهارم فنجان

شیر : یک فنجان

نمک : یک‌ و یک‌ دوم قاشق مرباخوری

آب : یک‌چهارم فنجان

تخم‌مرغ زده  ‌شده :یک عدد

سیب‌ زمینی له‌  شده : یک‌ دوم فنجان

دستور تهیه رول برنجی :

فر را روی دمای ۴۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود.آرد را در مرحله اول الک کنید.دو فنجان آرد را در کاسه ای آرد را با خمیر ترش مخلوط نمایید.در قابلمه ای شیر ، آب ، شکر ، روغن جامد را همراه نمک روی حرارت قرار دهید تا روغن آب شود.این مواد را به آرد اضافه کنید.پس از آنکه مواد خوب مخلوط شد تخم مرغ ها که در دمای اتاق قرار داشت به مواد بیفزایید.سپس سیب زمینی ها را اضافه کنید و به مدت زمان پنج دقیقه مواد را مخلوط نمایید.باقی مانده آرد را اضافه کنید و با کمک قاشق چوبی مواد را خوب هم بزنید.

خمیر را روی سطحی آرد پاشی شده خوب ورز دهید.خمیر را در کاسه ای چرب شده قرار دهید و روی آن را نایلون بکشید.سپس به مدت زمان یک ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.سینی را در ابعاد ۲۰ در ۳۰ قرار دهید.خمیر را به دو قسمت کنید و هر دو را به شکل های گوناگون مانند نان کره ای در سینی پهن کنید.به مدت زمان نیم ساعت روی آن نایلون قرار دهید و کنار بگذارید.سپس روی سینی را فویل بکشید و به مدت نیم ساعت در فر قرار دهید.پس از طلایی شدن می توانید آن را روی سینی توری قرار دهید تا خنک شود.

نوش جان