موادلازم سس کارامل

شکر: ۱ پیمانه (۲۱۰ گرم)

کره : ۶ قاشق غذاخوری (۸۵ گرم)

خامه : نصف پیمانه

طرزتهیه سس کارامل

در طرزتهیه سس کارامل ابتدا شکر را در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر شروع به ذوب شدن کند سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و بچرخانید تا شکر ذوب شود و به رنگ کهربایی تیره تغییر کند

دستورتهیه سس کاراملی

بعد بلافاصله کره را اضافه کنید و هم بزنید تا ذوب شود بعد از روی حرارت بردارید و خامه را به آن اضافه کنید و مواد سس را هم بزنید تا کارامل صاف و یکدست شود به این ترتیب سس کارامل اماده است

اموزش سس کارامل

سس کاراملی

سس کارامل را می توانید به مدت ۲ هفته در یخچال و ۲ روز در دمای اتاق نگهداری نمایید