شیرینی اسلایس شکلاتی

شییرینی اسلایس شکلاتی را می توانید در تمامی مجالس سرو نمایید.تهیه این نوع شیرینی بسیار ساده می باشد و آن را می توانید همراه هر نوع از نوشیدنی فصل سرو نمایید.برای سرو می توانید علاوه بر نوشیدنی ها از بستنی نیز استفاده نمایید.

مواد مورد نیاز شیرینی اسلایس شکلاتی:

جو پرک : ۴۰۰ گرم

کره : ۲۰۰ گرم

شکر : ۱۵۰ گرم

عسل : ۴ قاشق غذا خوری

فندق خرد شده : ۱۰۰ گرم

شکلات تخته ای : ۵۰ گرم

روغن مایع : ۱ قاشق چای خوری

دستور تهیه شیرینی اسلایس شکلاتی:

کره را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت بسیار ملایم کمی هم بزنید تا نرم شود.شکر را به کره اضافه نمایید و کمی دیگر هم بزنید.عسل را نیز به آرامی به مواد اضافه کنیدو آنقدر به هم زدن ادامه دهید تا تمامی مواد حل شود.جوپرک شده را به مواد خود بیفزایید.پس از مخلوط شدن مواد آن را از روی حرارت بردارید .

قالبی مستطیل شکل انتخاب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.مواد را در کف قالب بریزید و فندق های خرد شده را به آن اضافه کنید.روی مواد را با قاشق خوب فشار دهید تا به یکدیگر بچسبند.فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد و یا ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا گرم شود.پس از آن قالب خود را به مدت زمان ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.

شکلات تخته ای را خرد کنید.شکلات ها را با روغن مایع روی حرارت بخار آب در حال جوشیدن ذوب نمایید.شیرینی ها را پس از خنک شدن به صورت اسلایس کوچک برش بزنید.شکلات را به روی شیرینی بریزید.پس از مدت ۱۰ دقیقه آماده سرو می باشد.علاوه بر شکلات تخته ای می توانید از انواع ترافل ها نیز استفاده نمایید.شیرینی اسلایس شکلاتی را می توانید برای چند روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری نمایید.اگر نمی خواهید از فندق استفاده کنید بادام و نیز گردو جایگزن مناسبی می باشند.اما استفاده از بادام ممکن است طعم شیرینی را تلخ تر نماید.

نوش جان