شیرینی توپک برزیلی

برای انواع میهمانی های خود می توانید از شیرینی توپک استفاده نمایید.هم ظاهری زیبا و هم طعم لذیذی دارد که مناسب برای هر مجلسی می باشد.این نوع از شیرینی خانگی بسیار مناسب افرادی می باشد که زمان زیادی برای تهیه انواع دسر ها ندارند.زیرا نیاز به فر ندارد و دارای مواد اولیه بسیار کمی می باشد.هم چنین در مدت زمان کوتاهی آماده می شود .با طعم خوبی که شیرینی توپک دارد شما می توانید آن را برای هر نوع میهمانی و برای افراد خانواده خود تهیه نمایید و از آن لذت ببرید.

مواد مورد نیاز شیرینی توپک برزیلی:

شیر عسل : یک قوطی

پودر کاکائو : پنج قاشق غذا خوری

کره : دو قاشق غذا خوری

ترافل : برای تزئین

دستور تهیه شیرینی توپک برزیلی:

شیر عسل را در کاسه ای بریزید.سپس پودر کاکائو را به ان اضافه نمایید.کمی هم بزنید تا پودر کاکائو حل شود.سپس کره را به مواد خود اضافه نماییدو کمی دیگر هم بزنید تا مواد یکدست شود.قابلمه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و مواد را داخل قابلمه بریزید.به آرامی مواد را هم بزنید تا غلیظ شود.پس از گذشت مدت زمانی مواد شما به حالت خمیری شکل در میاید.در این زمان مواد را از روی شعله بردارید.کاسه ای را خوب چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید.پس از کمی خنک شدن ظرف خود را در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد.پس از آنکه مواد خوب سفت شد و خود را گرفت دستان خود را چرب نمایید.مقداری از مواد را بردارید و با کمک کف دست آن را گرد کنید.

تمامی مواد را به شکل توپک های اندازه هم در آورید و داخل ترافل شکلاتی بپرخانید.پس از آن توپک ها را در داخل کاغذ شیرینی بگذارید و در ظرف بچینید.برای تنوع به جای چودر کاکائو و نیز کره می توانید از شکلات تلخ استفاده نمایید.به جای ترافل نیز می توانید از پودر کاکائو و یا پودر نارگیل استفاده نمایید.

نوش جان