شیرینی خامه ای لقمه ای

برای تهیه شیرینی خامه ای لقمه ای می توانید مدت زمان کوتاهی را صرف کنید.این شیرینی خامه ای بسیار لذیذ می باشد که در اعیاد و مراسم ها سرو می شود.این شیرینی را می توانید به مدت کمی نگهداری نمایید.بهتر است تعداد آن مناسب برای یک تا دو روز سرو باشد.هم چنین شیرینی خامه ای لقمه ای را می توانید با هر نوع از نوشیدنی سرو نمایید.

مواد مورد نیاز شیرینی خامه ای لقمه ای :

کره : ۱۱۰ گرم

شکر : ۱۱۰ گرم

شربت آب وشکر : ۴ قاشق غذا خوری

آرد سفید : ۱۱۰ گرم

آب لیمو : یک قاشق غذا خوری

زنجبیل : یک قاشق چای خوری

روغن آفتابگردان : مقداری

خامه : ۳۰۰ گرم

دستور تهیه شیرینی خامه ای لقمه ای :

فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد و یا ۳۶۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا گرم شود.ورقه های فویل را در فر قرار دهید تا کمی حرارت ببیند.کره و شکر را به همراه شربت روی حرارت ملایم قرار دهید.آنقدر ادامه دهید تا مواد کاملا ذوب شود.سپس مواد را کنار بگذارید تا خنک شود.آب لیمو و نیز زنجبیل را همراه آرد در تابه ای بریزید و آنها را روی حرارت ملایم مداوم هم بزنید.اجازه دهید تا مواد خنک شود.بهتر است قبل از استفاده آرد آن را سه بار الک نمایید.سپس مخلوط آرد را به مواد شربت خود بیفزایید و خوب هم بزنید تا مواد یکدستی حاصل شود.

ورقه های فویل را چرب نمایید.مواد را با قاشق روی ورقه های داغ بریزید.به مدت زمان ۵ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.این ورقه های شیرینی را با خامه به صورت لقمه ای در بیاورید و در ظرف سرو خود بچینید.اندازه ورقه ها و نیز مقدار خامه کاملا سلیقه ای می باشد ، اما بهتر است از لایه ای نازک از خامه برای شیرینی خود استفاده نمایید.

نوش جان