مواد لازم رولت خامه ای سوئیسی

 آرد : ۳/۴ لیوان

 شکر  :نصف لیوان

 تخم مرغ : ۵ عدد

 بکینگ پودر : ۱/۳ قاشق چایخوری

عصاره وانیل : ۱/۲ قاشق چایخوری

 پنیر خامه ای : ۲۰۰ گرم

 خامه : ۲۰۰ گرم

 پودر قند : نصف لیوان

طرز تهیه رولت خامه ای سوئیسی

ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید سپس زرده های تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط  کنید و با  همزن بزنید تا کشدار و کرم رنگ شود

آموزش شیرینی رولت

سپس آرد و بگینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و الک کنید و بعد کم کم به زرده ها اضافه کنید و مخلوط کنید بعد سفیده ها را در ظرف جدا با همزن بزنید تا خودش را بگیرد طوریکه وقتی ظرف را برمی گردانید نریزد

شیرینی رولت

سپس با کاردک سفیده را کم کم به مواد دیگر اضافه کنید و به آرامی و به صورت دورانی و در یک جهت بزنید طوریکه پف سفیده ها نخوابد بعد در سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و مایه شیرینی را خوب پخش کنید و روی مواد را صاف کنید

تهیه شیرینی رولت خامه ای

طرز تهیه شیرینی رولت

سپس سینی را در فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کردید بگذارید زمان لازم برای پخت شیرینی رولت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه است بعد از اینکه شیرینی ها طلایی شد از فر خارج کنید و به همان صورت داغ با کمک کاغذ رول کنید و کنار بگذارید تا خنک شود

برای تهیه مواد میانی رولت ابتدا پنیر خامه ای ، خامه و پودرقند را رد ظرفی بریزید و با همزن بزنید تا خوب یکدست شود سپس رولت را که خنک شده است به آرامی باز کنید و روی رولت را با خامه آغشته کنید و مجددا رولت را رول کنید و چند ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود (می توانید داخل خامه از میوه های پوره شده نیز استفاده کنید)

شیرینی تررولت

تزیین رولت خامه ای سوئیسی 

برای تزیین رولت می توانید از پودرقند ، خامه ، شکلات آب شده و … استفاده کنید و برش بزنید و سرو کنید