شیرینی فرانسوی

شیرینی ماکارون یا همان شیرینی فرانسوی نوعی از شیرینی قدیمی می باشد که طرفداران بسیاری دارد.با رعایت نکات لازم می توان این شیرینی را در خانه تهیه نمود و در میهمانی ها سرو کرد.

مواد مورد نیاز شیرینی فرانسوی :

سفیده تخم مرغ : ۳ عدد

پودر شیر : ۱۸۰ گرم

شکر دانه ریز : ۴۰ گرم

پودر بادام : ۱۲۵ گرم

رنگ مورد نظر : به مقدار لازم

اسانس دلخواه : به میزان لازم

دستور تهیه شیرینی فرانسوی :

سفیده های تخم مرغ را خوب هم بزنید تا کاملا پف کند ، بهتر است از هم زن برقی با دور متوسط استفاده نمایید.شکر را آرام آرام به مواد خود اضافه کنید.مواد را خوب هم بزنید و سپس رنگ و اسانس را به مواد خود اضافه کنید.پودر بادام و پودر شیر را نیر بیفزایید و مواد را خوب مخلوط نمایید.مواد ما که آماده شد در قیف میریزیم.سینی فر را با ورقه های روغنی بپوشانید و فر را روی دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا گرم شود.سپس به صورت گرد و دایره ای مواد خود را با فاصله روی سینی فر قرار می دهیم و چند بار سینی را روی میز بکوبید تا حباب داخل خمیر از بین برود.به مدت زمان نیم ساعت در دمای اتاق قرار می دهیم . سپس به مدت زمان ۲۰ دقیقه در فر می گذاریم تا طلایی شود.برای لایه میانی این شیرینی می توانید از مارمالاد و یا مربا استفاده نمایید.این شیرینی خوشمزه را می توانید همراه چای و یا قهوه سرو نمایید.هم چنین شیرینی فرانسوی نیازی به تزیین ندارد زیرا رنگ های گوناگون خوراکی آن را زیبا و اشتها آور می کند.

برای داشت شیرینی فرانسوی خوب بهتر است سفیده های تخم مرغ را که جدا نموده اید به مدت زمان ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید.هم چنین از ماسوره دو سانتی متری استفاده نمایید.

 

نوش جان