مواد لازم شیرینی لطیفه

آرد ۱ :لیوان

 تخم مرغ : ۴ عدد

شکر: ۱ لیوان

 وانیل :۱/۴ قاشق چایخوری

بکینگ پودر: ۱/۲ قاشق چایخوری

پودر قند و خامه  برای تزئین به مقدار لازم

طرز تهیه شیرینی لطیفه

برای تهیه شیرینی لطیفه ابتدا زرده و سفیده را با دقت از هم جدا کنید به طوریکه ذره ای از زرده در سفیده نباشد بودن زرده در سفیده باعث می شود تا سفیده کاملا سفت نشود بعد از اینکه زره  و سفیده را از هم جدا کردید سفیده ها را با دور تند همزن بزنید تا سفت شود طوریکه زمانی که ظرف را بر می گردانید نریزد

آموزش شیرینی لطیفه

نکته : سر همزن در زمان زدن سفیده تخم مرغ نباید خیس و یا چرب باشد هم چنین در زمان زدن سفیده و مخلوط کردن مواد دیگر جهت هم زدن نباید تغییر کند

سپس شکر را آرام آرام به سفیده تخم مرغ اضافه کنید تا سفیده آب نیندازد سپس زرده ها را به باقی مانده شکر و وانیل در ظرف دیگری مخلوط کنید و با همزن بزنید تا کرم رنگ شود و بعد با سفیده مخلوط کنید تا مواد یکدستی شود در زمان مخلوط کردن زرده و سفیده باید آرام و در یک جهت مواد را مخلوط کنید

در مرحله بعد آرد و پکینگ پود را با هم مخلوط کنید و ۳ بار الک کنید و کم کم به مواد اضافه نمایید و در جهتی که سفیده ها را مخلوط کردید آرد را مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند

طرز تهیه شیرینی لطیفه

سپس مایه شیرینی را در قیف با ماسوره ساده بریزید و با فاصله روی کاغذ روغنی که در سینی فر گذاشتید بریزید کمی پودر قند هم روی شیرینی ها بپاشید و در طبقه وسط فر که از قبل روشن کرده بودید به مدت ۱۰ دقیقه با درجه ۱۸۰ تا ۲۰۰ سانتیگراد بگذارید تا اطراف  شیرینی ها طلایی شوند دقت کنید در زمان پخت شیرینی در فر را باز و بسته نکنید و حتما فر را ۱۵ دقیقه قبل از گذاشتن شیرینی روشن کنید تا گرم شود

پخت شیرینی لطیفه

سر همزنی که سفیده ها را میزنید نباید خیس یا چرب باشد و به هیچ عنوان نباید زرده ای داخل سفیده ها بریزد ، جهت هم زدن چه با همزن چه با دست باید حتما در یک جهت باشد ، جهت هم زدن را هرگز تغییر ندهید.