شیرینی ماکارون شکلاتی

ماکارون

شیرینی ماکارون شکلاتی

شیرینی ماکارون را می توانید در انواع گوناگونی در منزل تهیه نمایید.این شیرینی بسیار ساده می باشد و برای هر مجلسی مناسب است.توجه داشته باشید که شیرینی ماکارون شکلاتی را می توانید با هر نوع از نوشیدنی سرو نمایید.

مواد مورد نیاز شیرینی ماکارون شکلاتید:

سفیده تخم مرغ : 3 عدد

پودر شیر : 180 گرم

شکر دانه ریز : 40 گرم

پودرشکر : 180 گرم

پودر کاکائو : 25 گرم

پودر بادام : 125 گرم

دستور تهیه شیرینی ماکارون شکلاتی :

در مرحله اول فر خود را روی دمای 150 درجه سانتی گراد قرار دهید تا کاملا گرم شود.البته این دما برای فر برقی مناسب تر است ، برای استفاده از فر گازی بهتر است دما کمی کمتر یعنی 140 درجه سانتی گراد باشد.کف سینی فر خود را با ورقه های روغنی بپوشانید.

سفیده های تخم مرغ را با هم زن برقی و دور تند و یا متوسط خوب هم بزنید تا کاملا پف کند.بهتر است سفیده ها را از شب قبل جدا نموده و در یخچال بگذارید.آرام آرام شکر را به سفیده تخم مرغ اضافه نمایید.به هم زدن ادامه دهید تا مواد خود را بگیرد.پودر شکر را همراه پودر بادام آسیاب نمایید.سپس آنها را به مواد خود اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.بهتر است این کار را در سه مرحله انجام دهید تا مواد به خوبی مخلوط شوند.سپس پودر کاکائو را بیفزایید و یه هم زدن با لیسک ادامه دهید.

ماسوره ای با قطر دو سانتی متر را انتخاب نموده و مواد را داخل قیف بریزید.مواد خود را در کف سینی به صورت دایره های یک اندازه بریزید.چند بار سینی فر را به لبه میز بکوبید تا حباب های داخل خمیر خارج شود.سینی فر را به مدت زمان نیم ساعت در دمای اتاق قرار دهید .سپس به مدت زمان 20 دقیقه در فر قرار دهید .پس از آماده شدن شیرینی ماکارون شکلاتی بین آن را با خامه و یا کرم گاناش سفید پر نمایید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *