شیرینی ماکارون شکلاتی

شیرینی ماکارون را می توانید در انواع گوناگونی در منزل تهیه نمایید.این شیرینی بسیار ساده می باشد و برای هر مجلسی مناسب است.توجه داشته باشید که شیرینی ماکارون شکلاتی را می توانید با هر نوع از نوشیدنی سرو نمایید.

مواد مورد نیاز شیرینی ماکارون شکلاتید:

سفیده تخم مرغ : ۳ عدد

پودر شیر : ۱۸۰ گرم

شکر دانه ریز : ۴۰ گرم

پودرشکر : ۱۸۰ گرم

پودر کاکائو : ۲۵ گرم

پودر بادام : ۱۲۵ گرم

دستور تهیه شیرینی ماکارون شکلاتی :

در مرحله اول فر خود را روی دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا کاملا گرم شود.البته این دما برای فر برقی مناسب تر است ، برای استفاده از فر گازی بهتر است دما کمی کمتر یعنی ۱۴۰ درجه سانتی گراد باشد.کف سینی فر خود را با ورقه های روغنی بپوشانید.

سفیده های تخم مرغ را با هم زن برقی و دور تند و یا متوسط خوب هم بزنید تا کاملا پف کند.بهتر است سفیده ها را از شب قبل جدا نموده و در یخچال بگذارید.آرام آرام شکر را به سفیده تخم مرغ اضافه نمایید.به هم زدن ادامه دهید تا مواد خود را بگیرد.پودر شکر را همراه پودر بادام آسیاب نمایید.سپس آنها را به مواد خود اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.بهتر است این کار را در سه مرحله انجام دهید تا مواد به خوبی مخلوط شوند.سپس پودر کاکائو را بیفزایید و یه هم زدن با لیسک ادامه دهید.

ماسوره ای با قطر دو سانتی متر را انتخاب نموده و مواد را داخل قیف بریزید.مواد خود را در کف سینی به صورت دایره های یک اندازه بریزید.چند بار سینی فر را به لبه میز بکوبید تا حباب های داخل خمیر خارج شود.سینی فر را به مدت زمان نیم ساعت در دمای اتاق قرار دهید .سپس به مدت زمان ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید .پس از آماده شدن شیرینی ماکارون شکلاتی بین آن را با خامه و یا کرم گاناش سفید پر نمایید.

نوش جان