مواد لازم شیرینی نخودچی

پودر قند : نصف لیوان

روغن جامد : ۱/۴ لیوان

زعفران دم کرده : به مقدار لازم

پودر هل سبز : ۱ قاشق چای خوری

آرد نخودچی : ۱ و نیم لیوان

طرز تهیه شیرینی نخودچی

برای تهیه شیرینی نخودچی ابتدا روغن آب شده و پودر قند را با هم مخلوط کنید و سپس هل را اضافع کنید و با هم زن بزنید تا لطیف شود سپس زعفران دم کرده را به مخلوط شکر و روغن اضافه کنید

طرز تهیه شیرینی نخودچی

بعد آرد نخودچی را که الک کرده اید کم کم به مواد اضفه کنید و ورز دهید بعد از اینکه مواد را به خوبی ورز دادید خمیر را ۲ بار چرخ کنید و در نایلون قرار دهید (در صورت نداشتن چرخ گوشت خمیر را بیشتر ورز دهید) و خمیر شیرینی نخودچی را به مدت ۱ روز در یخچال بگذارید با این کار خمیر شیرینی نرم و یکدست می شود بعد اتمام استراحت خمیر را از یخچال بیرون آورید و در دمای اتاق قرار دهید

اموزش شیرینی نخودچی

در مرحله بعد باید خمیر شیرینی را بین ۲ لایه نایلون قرار دهید و یا با وردنه خمیر را به ضخامت ۱ سانتی متر پهن کنید و با هر قالبی که دوست دارید خمیر شیرینی نخودچی را قالب بزنید

خمیر شیرینی نخودچی

طرز پخت شیرینی نخودچی

سپس شیرینی ها را در سینی فر که چرب کرده اید قرار دهید و سینی را در فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بگذارید تا شیرینی ها بپزد زمانیکه کف شیرینی طلایی شود و یا کمی تغییر رنگ پیدا کرد یعنی زمان پخت شیرینی تکمیل شده است و می توانید شیرینی ها را از فر خارج کنید

شیرینی خشک نخودچی

روی شیرینی ها را نیز قبل از گذاشتن در فر می توانید با زعفران دم کرده و پسته  تزیین کنید

تزیین شیرینی نخودچی