یکی از شیرینی هایی ترد و خوشمزه که می توانید برای عید در منزل درست کنید پاپاتیا است که در آموزش شیرینی پزی امروز سایت اورسوییت قرار داده شده است نام دیگر این شیرینی گل بابونه است شما می توانید این شیرینی را در رنگ های مختلف ، شکلاتی و.. در منزل درست کنید و از طعم آن لذت ببرید طرزتهیه شیرینی پاپاتیا ساده است

موادلازم شیرینی پاپاتیا

تخم مرغ : ۱ عدد

پودرشکر : نصف پیمانه

کره : ۱۲۵ گرم

وانیل : نصف قاشق چای خوری

آرد گندم : نصف پیمانه

بکینگ پودر : ۱ قاشق چای خوری

نشاسته ذرت : ۲۵۰ گرم

طرزتهیه شیرینی پاپاتیا

در طرزتهیه شیرینی پاپاتیا ابتدا تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و با چنگال هم بزنید و بعد پودر شکر و کره را به ترتیب اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شود سپس وانیل را به مواد شیرینی اضافه کنید

آموزش شیرینی پاپاتیا

در مرحله بعد از طرزتهیه شیرینی پاپاتیا آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید و بعد به مواد شیرینی اضافه کنید و خوب هم بزنید و مواد را مخلوط کنید در آخر نشاسته ذرت را اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیر یکدستی شود

طرزتهیه شیرینی گل بابونه

نکته ای که در زمان درست کردن شیرینی پاپاتیا باید به آن توجه کنید اینست که بعد از اینکه آرد را اضافه می کنید در ابتدا ممکن است به صورت پودر شود ولی هرچه بیشتر ورز دهید خمیر نرم و لطیف تری بدست می آید

بعد ز اینکه خمیر شیرینی آماده شد می توانید خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و یک قسمت را با رنگ خوراکی دلخواه رنگی کنید که در این اموزش از رنگ خوراکی صورتی استفاده شده است

در مرحله آخر طرزتهیه شیرینی پاپاتیا گلوله هایی از خمیر به اندازه نخود بردارید و مطابق عکس در سینی فر که کاغذ روغنی قرار داده اید خمیرها را کنار هم به صورت گل بچینید و با دست کمی خمیرها را فشار دهید تا به هم بچسبند بعد سینی را در فر که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن و گرم کرده اید به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد

شیرینی عید

بعد از اینکه شیرینی پاپاتیا را در فر گذاشتید مرتب به آن سر بزنید در صورتیکه زودتر از۱۰ دقیقه رنگ زیر شیرینی ها تغییر کرد یعنی آماده هستند فر را خاموش کنید و بدون اینکه در فر را باز کنید اجازه دهید شیرینی ها در فر خنک شوند سپس از فر خارج کنید و در ظرف مورد نظر بچینید

نوش جان