شیرینی پفکی نارگیلی بدون فر

شیرینی پفکی نارگیلی بدون فر

نام دیگر شیرینی پفکی نارگیلی ، شیرینی پسته ای می باشد.این نوع از شیرینی بدون فر بسیار خوش طعم و مناسب سلیقه های گوناگون می باشد.از محبوب ترین شیرینی های نارگیلی ، شیرینی نارگیلی پفکی می باشد که نیازی به استفاده از فر را ندارد.اگر به نارگیل علاقه مند می باشید ، توصیه می شود شیرینی نارگیلی پفکی را حتما در منزل تهیه نمایید.زیرا بسیار آسان و نیز خوشمزه می باشد.

مواد مورد نیاز شیرینی پفکی نارگیلی:

پودر نارگیل                  200    گرم + 50 گرم (5/2 لیوان)
شیرعسلی                      یک قوطی
مغز پسته                      100 گرم پوست گرفته
مغز دانه ی هل               1 قاشق مربا خوری سرخالی

 

دستورتهیه شیرینی پفکی نارگیلی :

ابتدا هل را داخل نایلون بریزید ، سپس آن را با هاون بکوبید.پس از آن پوست هل را جدا کنید و مغز آن که  دانه های سیاهی می باشد را در هاون بریزید.دانه های سیاه هل را با هاون بکوبید.آنقدر که عطر هل را کاملا متوجه شوید.

پسته ها را درون نایلونی بریزید و آن ها را نیز با هاون بکوبید.پسته ها را کاملا خرد کنید.اما مواظب باشید پسته ها را له نکنید ، فقط کمی کوبیدن کافی می باشد.

قابلمه یا تابه تفلونی را انتخاب نمایید.2 لیوان پودر نارگیل را درون قابلمه بریزید.شیر عسلی را به آن اضافه نمایید و هم بزنید.پس از مخلوط شدن مواد دانه های سیاه هل و پسته های خرد شده را به آن اضافه کنید .قابلمه خود را روی حرارت قرار دهید.سپس حرارت را کم کنید و به طور مداوم مواد را هم بزنید.

نکته :اگر مواد را دائما هم نزنید ، شیر عسلی و نارگیل می سوزند.و نیز شیرینی پفکی نارگیلی شما بد رنگ می شود.

هنگامی که کاملا آب این مواد گرفته شد ، مواد ما آماده می باشد.قابلمه را کنار می گذاریم تا مواد ما سرد شوند.پس از سرد سدن به اندازه یک قاشق غذا خوری از مواد را برداشته و با دست خود آن را گرد می کنیم .سپس آن را در پودر نارگیل می زنیم.

برای سرو شیرینی نارگیلی پفکی می توان آن را داخل ظرف کنار هم بچینیم و یا آن ها را به صورت جداگانه درون کپسول بچینید و سرو کنید.

 

نکته های مهم جهت تهیه شیرینی نارگیلی پفکی یا همان شیرینی پسته ای :

حتما از ظرف تفلون استفاده کنید.چون استفاده از ظرف های دیگر باعث چسبیدن مواد به ظرف خواهد شد.

هر چه مواد شیرینی سرد تر باشد راحت تر می توانید آن را گرد کنید.

اندازه شیرینی های شما باید از گردو کوچک تر باشد تا بتوانید به راحتی آنها را سرو نمایید.

این نوع شیرینی مناسب برای مهمانی های شما می باشد و به دلیل پخت آسان و زمان کم آن پرطرفدار می باشد.

برای هم زدن مواد باید این کار به آرامی و در جهت های گوناگون صورت بگیرد.

شیرینی پفکی نارگیلی را می توانید با چای یا بستنی سرو کنید.بسته به سلیقه شما این نوع شیرینی در کنار هر چیزی خوش طعم و دلچسب می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *