شیرینی چوبی را به دلیل مدل و شکل ظاهری خاص آن ، می توانید در مراسم های ویژه مانند تولد ها استفاده کنید.هم چنین این شیرینی خانگی خوشمزه اشتهای شما و عزیزانتان را به دلیل ظاهر خود برمی انگیزد. این کیک های چوبی مانند آبنبات می باشند.و بر خلاف تصور شما  درست کردن آن بسیار آسان و ساده می باشد.

مواد مورد نیاز شیرینی چوبی:

آرد کامل                                 ۲ پیمانه

بیکینگ پودر                            ۲٫۵ قاشق چای خوری

نمک                              ۲/۱ قاشق چای خوری

شکر قهوه‌ای                             ۲ پیمانه

کره آب شد ه                             ۴/۳ پیمانه

وانیل                                       ۱ قاشق چای خوری

تخم ‌مرغ                                  ۳ عدد

مارشمالو ریز (پاستیل ژله‌ای)         ۱ پیمانه

تافی خرد شده                              ۱ پیمانه

شکلات تلخ خرد شده                     ۳۲۵ گرم

سیخ چوبی                                  ۳۲ عدد

دستور تهیه شیرینی چوبی:

در مرحله اول فر را روشن نمایید و آن را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود.قالبی را به شکل مستطیل انتخاب کنید.کف قالب را با کمی روغن چرب نمایید.سپس قالب را کنار بگذارید.کاسه ای متوسط را انتخاب کنید.آرد را ۳ بار الک کنید و آن را در کاسه بریزید.سپس بیکینگ پودر و نمک را به آن اضافه نمایید.مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و آنها را کنار بگذارید.

کاسه بزرگ تری را بردارید و در آن شکر قهوه ای ، کره و وانیل را بریزید و با یکدیگر مخلوط نمایید.سپس با هم زن برقی خوب آنها را هم بزنید.تخم مرغ را یکی به مواد اضافه کنید.هم چنان به هم زدن ادامه دهید.سپس مخلوط آرد را به مواد خود اضافه کنید.آنقدر هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شود.سپس مارشمالو ها را به مواد اضافه کنید.

هنگامی که همه مواد به خوبی مخلوط شدند آنها را درون قالب بریزید.کیک را به مدت زمان ۳۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید.هنگامی که سطح آن طلایی شد و لبه های آن سفت شد ، آن را از فر خارج نمایید.کیک را روی توری فلزی قرار دهید تا کاملا خنک شود.

کیک ها را به صورت نوار باریک برش بزنید و آن را به مدت ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید.پس آنها را از فریزر خارج کنید و انتهای آن را سیخ چوبی بگذارید.سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کیک ها را در سینی  قرار دهید.

شکلات را روی حرارت درون قابلمه ای آب کنید و آن را کنار بگذارید تا نرم شود.سپس در ظرفی دیگر تافی ها را خرد کنید.کیک ها را ابتدا در شکلات فرو ببرید و سپس آن را در ظرف تافی قرار دهید.پس از آن به مدت زمان ۱ ساعت روی سینی قرار دهید تا خود را بگیرد.بهتر است سینی را در فضای خنک قرار دهید.

نوش جان