شیرینی یزدی

شیرینی یزدی یا همان حاج بادام بسیار ساده می باشد که می توانید آن را در منزل تهیه نمایید.علاوه بر آن می توانید این شیرینی را برای چند روز نگهداری نمایید.این شیرینی بسیار لذیذ می باشد و هم چنین از دیر باز در شیرینی فروشی ها و نیز در منزل تهیه شده است.شیرینی یزدی به عنوان یکی از شیرینی های خشک محسوب می شود ، اما بلافاصله در دهان آب می شود.

مواد مورد نیاز شیرینی یزدی :

پودر قند : سه لیوان

زرده تخم مرغ : دو عدد

جوش شیرین : یک سوم قاشق چای خوری

پودر هل : یک چهارم قاشق چای خوری

گلاب : یک قاشق غذا خوری

آرد بادام : به مقدار لازم

 

دستور تهیه شیرینی یزدی :

در ابتدا فر را روی دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد روشن نمایید تا گرم شود.کاسه ای را برداشته و زرده های تخم مرغ را کمی هم بزنید.سپس آرام آرام پودر قند را به زرده تخم مرغ اضافه نمایید.مواد را با هم زن برقی خوب هم بزنید تا یکدست شود.پس از آن گلاب را بریزید و به هم زدن ادامه دهید.

جوش شیرین را به مواد خود بیفزایید.پس از آن نوبت به پودر هل می رسد.زمانی که مواد با یکدیگر خوب مخلوط شدند.آرد بادام را قاشق قاشق اضافه نمایید و خوب هم بزنید.در آخر خمیر نرمی به دست می آید.

سینی فر را با ورقه های روغنی بپوشانید.تکه کوچکی از خمیر را بر دارید و با کف دستان خود آن را گرد کنید.تمامی خمیر را به صورت گلوله های کوچک و یک اندازه در بیاورید و با فاصله در سینی فر بچینید.سپس سینی را به مدت زمان ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.سپس اجازه دهید تا شیرینی ها خنک شود و آن را در ظرف سرو بچینید.برای تزیین می توانید از پودر قند و یا کمی زعفران استفاده نمایید.این شیرینی را می توانید در مدت زمانی طولانی نگهداری کنید.هم چنین شیرینی یزدی را باید با نوشیدنی های گرم سرو نمایید.

نوش جان