مواد بیسکویت قندی ساده
آرد : 400 گرم
کره : 220 گرم
پودر قند : 175 گرم
عصاره بادام تلخ یا وانیل مقداری
جوش شیرین یا بکینگ پودر : 2 قاشق چایخوری
تخم مرغ : 1 عدد
نمک : 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه بیسکویت قندی ساده
ابتدا پودر قند و کرم نرم شده را در ظرفی بریزید و با همزن بزنید حالت کشدار شود و کرم رنگ شود بعد تخم مرغ و عصاره بادام یا وانیل را اضافه و مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند
سپس آرد و نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و چند بار الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و آرام مخلوط کنید بعد از اینکه موادر ا خوب مخلوط کردید با دست کمی ماساز دهید تا مواد یکدست شوند اما زیاد ورز ندهید تا به روغن نیفتد
بعد از اینکه خمیر آماده شد به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد سپس روی سطح کار کاغذ روغنی بگذارید و خمیر را به قطر 1 الی 2 سانتیمتر پهن کنید و با قالب های شیرینی در انواع مختلف قالب بزنید بعد از قالب زدن خمیر را به کمک چاقو از کاغذ جدا کنید
در سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و بیسکوییت ها را با فاصله بچینید و سینی را در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 5 الی 10 دقیقه قرار دهید تا بپزد البته از قبل فر راباید روشن و گرم کنید
بعد از اینکه بیسکویت ها آماده شد به دلیل اینکه بیسکویت ها بسیار ترد و شکننده هستند اجازه دهید 3 الی 5 دقیقه در سینی بماند تا خنک شوند
پس از پخت بیسکوییت ها بسیار ترد و شکننده هستند ، باید اجازه دهید بیسکوییت ها به مدت 3 – 5 ساعت در سینی بمانند تا خنک شوند سپس به ظرف اصلی انتقال دهید ، این بیسکوییت ها برای مدت چند ماه هم به راحتی قابل مصرف میباشند.
نکته : قبل از اینکه درست کردن بیسکوییت را شروع کنید کره و تخم مرغ را 1 الی 2 ساعت بیرون یخچال بگذارید تا به دمای اتاق برسد به دلیل استفاده از کره در این بیسکویت نیز باید در تمام مراحل از کاغذ روغنی استفاده کنید