مواد بیسکویت قندی ساده

   آرد :  ۴۰۰ گرم

   کره : ۲۲۰  گرم

   پودر قند :  ۱۷۵ گرم

  عصاره بادام تلخ یا وانیل مقداری

  جوش شیرین یا بکینگ پودر : ۲  قاشق چایخوری

   تخم مرغ : ۱ عدد

   نمک :  ۱ قاشق چایخوری

  طرز تهیه بیسکویت قندی ساده

ابتدا پودر قند و کرم نرم شده را در ظرفی بریزید و با همزن بزنید حالت کشدار شود و کرم رنگ شود بعد تخم مرغ و عصاره بادام یا وانیل را اضافه و مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند

بیسکویت قندی ساده

سپس آرد و نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و چند بار الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و آرام مخلوط کنید بعد از اینکه موادر ا خوب مخلوط کردید با دست کمی ماساز دهید تا مواد یکدست شوند اما زیاد ورز ندهید تا به روغن نیفتد

طرز تهیه بیسکویت

بعد از اینکه خمیر آماده شد به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد سپس روی سطح کار کاغذ روغنی بگذارید و خمیر را به قطر ۱ الی ۲ سانتیمتر پهن کنید و با قالب های شیرینی در انواع مختلف قالب بزنید بعد از قالب زدن خمیر را به کمک چاقو از کاغذ  جدا کنید

آموزش بیسکویت قندی ساده

در سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و بیسکوییت ها را با فاصله بچینید و سینی را در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد البته از قبل فر راباید روشن و گرم کنید

اموزش بیسکوییت قندی

بعد از اینکه بیسکویت ها آماده شد به دلیل اینکه بیسکویت ها بسیار ترد و شکننده هستند اجازه دهید ۳ الی ۵ دقیقه در سینی بماند تا خنک شوند

 بیسکوییت قندی

پس از پخت بیسکوییت ها بسیار ترد و شکننده هستند ، باید اجازه دهید بیسکوییت ها به مدت ۳ – ۵ ساعت در سینی بمانند تا خنک شوند سپس به ظرف اصلی انتقال دهید ، این بیسکوییت ها برای مدت چند ماه هم به راحتی قابل مصرف میباشند.

نکته : قبل از اینکه درست کردن بیسکوییت را شروع کنید کره و تخم مرغ را ۱ الی ۲ ساعت بیرون یخچال بگذارید تا به دمای اتاق برسد به دلیل استفاده از کره در این بیسکویت نیز باید در تمام مراحل از کاغذ روغنی استفاده کنید