مواد لازم بیسکویت مارهای رنگی

کره : ۱۰۰ گرم

پودر قند : یک سوم لیوان

وانیل : ۱ قاشق چای خوری

تخم مرغ : یک عدد

نشاسته ذرت  :۱ قاشق غذاخوری

آرد : یک و یک چهارم لیوان

آموزش تهیه بیسکویت مارهای رنگی

برای تهیه بیسکویت مارهای رنگی ابتدا لازم است به چند نکته دقت کنید

۱-      کره باید کاملا نرم باشد

۲-      اگر از وانیل پودری استفاده می کنید به جای ۱ قاشق مقدارش را به  نصف قاشق چای خوری تغییر دهید

۳-      تخم مرغ ها نیز قبل از استفاده باید بیرون از یخچال قرار دهید تا به دمای اتاق برسد

۴-      چنانچه می خواهید بیسکویت شکلاتی درست کنید می توانید ۳ قاشق غذاخوری پودرکاکائو به جای نشاسته ذرت بریزید

با تهیه بیسکویت با این مقدار مواد ۲۰ عدد بیسکویت ماری خواهید داشت تهیه این بیسکویت آسان است و تزئین آن نیز به سادگی و بدون نیاز به وقت زیاد انجام می شود و برای بچه ها نیز جذاب خواهد بود

برای شروع ابتدا کره و وانیل و پودرقند را با همزن خوب می زنیم سپس تخم مرغ را اضاف می کنیم و مجددا می زنیم بعد از آن آرد و نشاسته ذرت (یا پودر کاکائو) را اضافه می کنیم و به اندازه ای می زنیم که با هم مخلوط شوند نیاز به هم زدن زیاد ندارد تا حدی که  خمیر نرمی به دست آید و به دست نیز نچسبد نکته ای که باید به آن دقت کنید اینست که آرد را زیاد نریزید که خمیر بیسکویت سفت می شود

بیسکویت مارهای رنگی

در مرحله بعد وقتی خمیر آماده شد به اندازه گردو از خمیر جدا کنید و سطح کار را آرد بپاشید و سپس خمیر را با دو دست لوله کنید تا به اندازه دلخواه خود برای مار برسید سر مار را کپل تر و دمش را باریک تر درست کنید بعد از اینکه مارها را آماده کردید در سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید قرار دهید و مار را به طور دلخواه پیچ و تاب دهید

طرز تهیه بیسکوییت فانتزی

برای اینکه مارها طبیعی تر شوند مثل تصویر با دو انگشت شست و اشاره پوزه مارها را باریکتر کنید

سپس برای چشمهای مار از نقل سفید یا رنگی  و یا از چیپس های رنگی نیز استفاده کنید در صورتیکه نقل ها در فر ذوب شوند بعد از اینکه از فر خارج کردید می توانید به جای آن دو نقل دیگر بگذارید

اموزش بیسکویت حیوانی

برای خالهای مار می توانید از ویفرهایی که با شکلات رنگی کاور شده اند یا چیپس های شکلات مینیاتوری رنگی استفاده کنید و با دست روی بدن مار بگذارید و فشار دهید تا در بدن مار فرو برود ویفرها و چیپس ها را می توانید از لوازم قنادی تهیه کنید

 طرز تهیه بیسکویت مدل دار

بعد از اینکه مارها را تزئین کردید در فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده بودید بگذارید تا آماده شود مدت زمان لازم برای این بیسکویت ها ۱۰ دقیقه است البته باید مداوم آن ها را چک کنید وقتی  حاشیه زیر بیسکویت ها طلایی شد به این معنی است که بیسکویت مار رنگی آماده است

از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند این بیسکویت ها را می توانید در یخچال نگهداری کنید فقط قبل از سرو باید اجازه دهید به دمای اتاق برسند تا نرم شوند

تزیین بیسکویت

تزئین : بعد از اینکه بیسکویت ها را از فر خارج کردید و خنک شدند می توانید با رنگ خوراکی و قلم مو مردمک چشمها را نقاشی کنید