مواد لازم نان خامه ای

آرد : ۲۵۰ گرم

آب : نیم لیتر

روغن جامد : ۱۰۰ گرم

نمک : ۱ پنس

تخم مرغ :۷ عدد

خامه فرم داده شده : به مقدار لازم

طرز تهیه نان خامه ای نارنجکی

برای تهیه نان خامه ای نارنجکی باید ابتدا آب و روغن و نمک را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد بعد از اینکه مخلوط آب و روغن جوش آمد آرد را کم کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید و اجازه دهید به مدت ۲ الی ۳ دقیقه روی حرارت بماند تا کمی مواد پخته شود و همزمان مرتب موارد را هم بزنید تا خمیر یکدستی داشته باشید

طرز تهیه نان خامه ای

سپس ظرف خمیر را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود بعد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و خوب هم بزنید برای هم زدن می توانید از همزن نیز استفاده کنید بعد از اینکه تخم مرغ ها را به خمیر نان خامه ای اضافه کردید و خمیر یکدستی بدست آمد کمی وانیل اضافه کنید و مواد را با هم خوب مخلوط کنید

اموزش نان خامه ای نارنجکی

سپس با قاشق مایه خمیر نان خامه ای را در سینی فر بریزید خمیرها را در سینی با فاصله بگذارید و سینی فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بگذارید تا نان خامه ای بپزد و طلایی شود که مدت پخت شیرینی بستگی به فر دارد

خامه زدن نان خامه ای

بعد از اینکه شیرینی ها پخت از فر خارج کنید ابتدا پف نان خامه ای ممکن است کم شود ولی بعد از اینکه نان ها را با خامه پر کنید به شکل اول برمی گردد

برای پر کردن نان خامه ای خامه را در قیف بریزید و از انتهای نان قیف را داخل فرو ببرید و نان ها را از خامه فرم داده شده پر کنید

برای تزیین می توانید از سس شکلات استفاده کنید

نان خامه ای نارنجکی

نکته :

شما می توانید به جای قاشق با ماسوره های مختلف خمیر را در سینی فر به شکل های مختلف شکوفه بزنید

در صورتیکه سینی فر تفلون نیست باید کف سینی را کاغذ روغنی قرار دهید و یا سینی را چرب کنید و بعد نان خامه ای را در سینی شکوفه بزنید

در زمان تهیه نان خامه ای حتما بگذارید خمیر خنک شود و بعد تخم مرغ ها را اضافه کنید در غیر اینصورت شیرینی ها پف نمی کند