مواد لازم کرم شیرینی دانمارکی

 زرده تخم مرغ :۳ عدد

  شیر: ۱  لیوان

  شکر : نصف  لیوان

  زعفران دم کرده :  ۱ قاشق چایخوری

  آرد :  ۱ قاشق غذاخوری

  نشاسته :  ۱ قاشق غذاخوری

  کره :  ۳ قاشق غذاخوری

   اسانس وانیل مقداری

  طرز تهیه کرم شیرینی دانمارکی

برای کرم شیرینی دانمارکی ابتدا آرد و نشاسته را در شیر حل کنید و در ظرفی بریزید و روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا شیر بجوشد بعد حرارت را کم کنید سپس زرده های تخم مرغ را با شکر و زعفران دم کرده مخلوط کنید و بعد مخلوط شیر را از روی حرارت بردارید و به مخلوط زرده تخم مرغ و شکر اضافه کنید

انواع کرم شیرینی

دقت کنید برای اینکه کرم شیرینی خراب نشود اول مخلوط زرده و شکر را با ۱/۴ شیر مخلوط کنید و بعد باقیمانده شیر را اضافه کنید

مجددا ظرف را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید تا کرم غلیظ شود هر زمان که کرم به نقطه جوش رسید از روی حرارت بردارید دقت کنید کرم نجوشد

بعد از اینکه کرم غلیظ شد از روی حرارت بردارید و کره و وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید حال کرم شیرینی آماده است اجازه دهید سرد شود سپس داخل شیرینی دانمارکی یا هر شیرینی دیگر بریزید

اموزش کرم شیرینی دانمارکی