مواد کرم مخصوص تزئین بیسکویت

 سفیده تخم مرغ : ۲ عدد

 پودر قند :۲۵۰  گرم

 آبلیمو:  ۲ قاشق چایخوری

 آب برای رقیق کردن

 روش تهیه کرم مخصوص تزئین بیسکویت

برای تهیه کرم تزیین بیسکویت ابتدا سفیده های تخم مرغ را با آبلیمو در ظرفی بریزید و با همزن بزنید سپس پودر قند را کم کم اضافه کنید و با همزن دوباره بزنید اگر می خواهید کرم تزیین غلیظ تر باشد باید پودر قند را بیشتر اضافه کنید

کرم مخصوص تزئین بیسکوییت

سپس ۳۰ دقیقه کرم را کنار بگذارید تا استراحت کند و حباب هوای اضافی از کرم خارج شود

تزیین بیسکوییت با کرم مخصوص

در صورتیکه می خواهید کرم رقیق تر باشد می توانید کمی آب اضافه کنید و با قاشق هم بزنید

تهیه کرم رویال برای تزیین بیسکویت

کرم را می توانید با رنگ های خوراکی رنگ کنید و روی بیسکویت ها را با آن تزیین کنید این کرم ۱ الی ۲ ساعت بعد از تزیین خشک می شود