مواد لازم کیک پرتقال

  آرد : ۲ و نیم لیوان

  شکر:  ۱ و نیم لیوان

  بکینگ پودر: ۲  قاشق چایخوری

  آب پرتقال :  ۲/۳ لیوان

  روغن : ۲/۳  لیوان

  نمک : ۱/۸  قاشق چایخوری

  تخم مرغ :۳ عدد

  پوست پرتقال مقداری

روش تهیه کیک پرتقال

درست کردن کیک پرتقال بسیار آسان و ساده است برای تهیه این کیک ابتدا روغن و شکر را با هم در ظرفی با همزن بزنید بعد ازاینکه شکر حل شد تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد اضافه نمایید و مجددا با همزن بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند سپس رنده پوست پرتقال را به میزان کمی اضافه کنید

cakeporteghal1

بعد از انجام مراحل بالا مواد خشک مثل آرد و بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و چند بار این مواد را الک کنید بعد کم کم با قاشق به مخلوط شکر و تخم مرغ اضافه کنید و همزمان آب پرتقال هم اضافه کنید و آرام مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود . اضافه کردن آرد و آب پرتقال به این صورت است که ابتدا کمی آرد سپس کمی آب پرتقال و دوباره آرد و آب پرتقال این کار را انجام دهید تا مواد تمام شوند

بعد از اینکه مایه کیک پرتقال آماده شد قالب را چرب کنید و مایه کیک را در قالب بریزید و سپس در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا بپزد فر را قبل از گذاشتن قالب روشن و گرم کنید

cakeporteghal2

روی کیک را می توانید پودر قند بپاشید و با خامه نیز تزیین و نوش جان کنید

نکته : برای چک کردن پخت کیک  بعد از ۳۰ دقیقه از پخت کیک در فر را باز کنید و با چنگال چک کنید که کیک پخته است یا نه اگر چنگال را بعد از اینکه در کیک فرو بردید تمیز بیرون آمد یعنی کیک شما آماده است

 پیشنهاد : در مواد کیک می توانید از مقداری گردو یا کشمش نیز استفاده کنید