مافین ذرت

مافین ذرت را می توانید به عنوان دسر خوشمزه در کنار وعدع غذای اصلی بسیار مفید می باشد.اما این نوع از مافین را می توان به عنوان میان وعده همراه با نوشیدنی سرو نمود.

مواد مورد نیاز مافین ذرت:

گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم

سیب زمینی : ۱۵۰ گرم

پیاز : یک عدد کوچک

فلفل دلمه ای قرمز : نصف یک عدد

فلفل چیلی : نصف یک عدد

تخم مرغ : یک عدد

ذرت : یک پیمانه سر پر

سیر : سه حبه

کره : ۲۰ گرم

پنیر پارمیزان : ۴۰ گرم

آرد سوخاری : یک قاشق غذا خوری

جعفری ریز خرد شده : یک قاشق غذا خوری

نمک و فلفل : به مقدار لازم

دستور تهیه مافین ذرت:

در مرحله اول گوشت را در کاسه ای بریزید و سیب زمینی ها را خیلی ریز رنده کنید.سپس سیب زمینی ها را به گوشت خود اضافه کنید و کمی هم بزنید.سپس تخم مرغ را به مواد بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید.دو حبه از سیرها را ریز رنده کنید و به مواد خود اضافه نمایید.

پیاز ها و فلفل چیلی و نیز فلفل دلمه ای را ریز خرد نمایید.آب اضافه ذرت را خوب بگیرید.تابه را بردارید و روی شعله متوسط قرار دهید.۱۰ گرم از کره را در تابه بریزید تا ذوب شود.پیاز ها را با کره کمی تفت دهید.پس از آن که پیاز ها نرم شدند فلفل چیلی و نیز فلفل دلمه ای را به آن اضافه نمایید.در اخر مواد را با درت کمی تفت دهید.پس از آن مواد را کنار بگذارید تا کمی سرد شود.

گوشت را به مواد خود اضفه کنید و خوب مخلوط نمایید.ادویه ها را نیز در آخر اضافه کنید.فر را روی درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود.قالب مافین را با کاغذ های مافین پر کنید.درون هر کدام تا نیمه از مواد پر کنید.سپس ۲۰ گرم کره را همراه جعفری و نیز آرد سوخاری مخلوط کنید و با باقی مانده سیر و پنیر مخلوط نمایید.مواد را روی مافین ذرت بریزید.سپس قالب را به مدت زمان ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید.مافین ذرت را می توان هم گرم و هم سرد سرو نمود.

نوش جان