مافین سفید

استفاده از مافین ها در رنگ ها وطعم های گوناگون بسیار رایج است.هم چنین به عنوان یک عصرانه و یا یک دسر در میهمانی ها گزینه مناسبی می باشد.مافین سفید نیز می تواند با ظاهری زیبا نظر بسیاری از افراد را به خود جلب نماید.

مواد مورد نیاز مافین سفید:

کره   ۱/۲ پیمانه

شکر سفید   یک پیمانه

تخم مرغ بزرگ   ۲ عدد

اسانس وانیل خالص   ۱ قاشق چای خوری

آرد کیک   ۱ و  ۱/۲ پیمانه

بیکینگ پودر   ۱ و ۱/۲ قاشق چای خوری

نمک   ۱/۴قاشق چای خوری

شیر   ۱/۲پیمانه

مواد روی مافین سفید :

کره    ۱/۲ پیمانه

اسانس وانیل   ۱ قاشق چای خوری

پودر فند و یا پودر شکر   ۲ پیمانه

شیر یا خامه چرب   ۱ تا ۲ قاشق غذا خوری

 

دستور تهیه مافین سفید:

فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد و یا ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید.قالب های مافین را آماده کرده و با اسپری روغن و یا کره چرب نمایید.در کاسه ای با هم زن برقی خوب هم بزنید تا نرم شود.شکر را به کره اضافه نمایید و به مدت زمان پنج دقیقه به هم زدن ادامه دهید.تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد اضافه کنید و هم چنان به هم زدن ادامه دهید.در آخر اسانس وانیل را به مواد خود بیفزایید.

در ظرفی دیگر آرد و بیکینگ پودر و نمک را مخلوط نمایید.سپس آنها را الک کنید.آرد و شیر را یکی در میون به مواد خود اضافه نمایید ، این کار را به آرامی انجام دهید.داخل قالب های مافین را کاغذ بگذارید.سپس مواد را داخل قالب ها بریزید.قالب مافین را به مدت زمان ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید.

دستور تهیه مواد روی مافین سفید :

کره را با هم زن برقی خوب هم بزنید تا نرم شود.پودر قند و نیز اسانس وانیل را به کره اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.بهتر است از دور تند هم زن برقی استفاده نمایید.با استفاده از کاردک و یا قیف و ماسوره مواد را روی مافین ها را تزیین نمایید.با استفاده از شکر نباتی می توانید تزیین خود را زیباتر نمایید.مافین سفید را می توانید به مدت چند روز در یخچال نگهداری نمایید.