موس پرتقالی

یکی از دسر ها در فصل پاییز و زمستان دسر موس پرتقالی می باشد.این دسر بسیار خوشمزه و  تهیه آن بسیار راحت می باشد.در ضمن مدت زمان کوتاهی تهیه می شود.شما می توانید با استفاده از مواد اولیه کم یکی از بهترین دسر های خود را تهیه نمایید.

مواد مورد نیاز موس پرتقالی :

پرتقال : چهار عدد متوسط

زرده تخم مرغ : چهار عدد

وانیل : نصف قاشق چای خوری

شکر : شش قاشق چای خوری

کرم کارامل دنت : چهار عدد

دستور تهیه موس پرتقالی :

زرده های تخم مرغ را در کاسه ای بریزید و شروع به هم زدن نمایید.سپس شکر را آرام آرام به مواد اضافه نمایید.هنگامی که مواد بسیار پف کرد و تغییر رنگ داد وانیل را به مواد خود اضافه نمایید.دنت ها را یکی یکی به مواد خود اضافه نمایید.مواد را خوب هم بزنید.هنگامی که مواد را خوب به هم زدید و غلیظ شد مواد را داخل ظرف مورد نظر می ریزیم.

فر را روی دمای ۱۸۰ سانتی گراد و یا ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید.زمانی که فر کاملا گرم شد ، قالب های خود را در فر قرار دهید.پس از مدت زمان کوتاهی مواد آماده می باشد.

دستور تهیه سس کارامل :

تابه را روی حرارت قرار دهید و ای و قهوه سرو نمایید..شکر را داخل ماهیتابه بریزید.هنگامی که شکر کمی ذوب شد ، ۲ عدد پرتقال را آب گرفته و به شکر اضافه نمایید.اجازه دهید تا کمی مواد روی حرارت باشد تا غلیظ شود.

هنگامی که موس پرتقالی آماده شد از فر خارج نمایید.سپس آن را با سس کارامل تزیین نمایید.این دسر را می توانید با نوشیدنی گرم مانند چای و یا قهوه سرو نمایید.برای تزیین بیشتر می توانید شکلات تلخ را رنده نمایید و روی سس کارامل بریزید

نوش جان