موس گل رز

یکی از انواع موس های لذیذ و زیبا موس گل رز می باشد که اشتهای شما را بر می انگیزد.این موس را می توانید در انواع میهمانی ها ی خانگی خود سرو نمایید.موس گل رز را می توانید با انواع نوشیدنی ها سرو نمایید.

مواد مورد نیاز موس گل رز :

خامه فرم گرفته : ۴۰۰ گرم

شیر عسلی : ۲۰۰ گرم

عسل : سه قاشق غذا خوری

سرلاک گندم و عسل : سه قاشق غذا خوری

زرده تخم مرغ : شش عدد

وانیل : یک قاشق چای خوری

پودر پسته : ۲۰۰ گرم

ژلاتین : ۱۰ ورقه

دستور تهیه موس گل رز :

زرده های تخم مرغ را در کاسه ای بیریزید و کمی هم بزنید.سپس شکر و نیز وانیل را به زرده ها اضافه نمایید.با کمک هم زن برقی مواد را خوب هم بزنید تا پف کند .سپس عسل را به مواد خود اضافه نمایید و کمی بعد شیر عسلی را بیفزایید.آن قدر هم بزنید تا مواد شما یکدست شود.مواد را روی بخار آب در حال جوشیدن قرار دهید تا کمی زرده های تخم مرغ بپزد.سپس خامه فرم گرفته شده و نیز پودر سرلاک را به مواد خود اضافه نمایید.در آخر پودر پسته را بیفزایید و مواد را کنار بگذارید.

ورقه های ژلاتین را در کاسه ای از آب سرد قرار دهید تا شل شود و سپس در ظرف فلزی قرار دهید و روی بخار آب بگذارید تا ذوب شود.ژلاتین را به مواد خود اضافه کنید.

قالب های نیم کره ای و یا استوانه ای را انتخاب نمایید و مواد را داخل انها بریزید و در یخچال قرار دهید.پس از آماده شدن موس ها با استفاده از فوندانت صورتی آن را مانند گل رز تزیین نمایید.به جای فوندانت می توانید از خمیر مارسپیان و یا خمیر شکلاتی استفاده نمایید.گلبرگ های گل رز را در مرنگ و شکر بزنید تا شکل یخی و زیبا را پیدا نماید.این کار را می توانید مانند عکس بالا انجام دهید.برای تزیین بیشتر می توانید از مروارید های خوراکی استفاده نمایید.

نوش جان