نان کشمشی

نان کشمشی

نان کشمشی یکی دیگر از اموزش های سایت اورسوییت است که بافتی نرم دارد طرزتهیه نان کشمشی اسان است و می توانید این نان را می توانید به عنوان صبحانه یا عصرانه میل کنید

موادلازم نان کشمشی        

آرد: 3 و نیم پیمانه

شیر: 1 پیمانه

شکر: 1/4 پیمانه

مایه خمیر: 2 قاشق چایخوری

نمک: 1 قاشق چایخوری

تخم مرغ: 1 عدد

کره: 2 قاشق سوپخوری

رنده پوست پرتقال یا لیمو ترش: 1 قاشق مرباخوری

کشمش: 100 گرم

مواد رومال

زرده تخم مرغ : 1عدد

شیر , زعفران به مقدار کم

 

طرزتهیه نان کشمشی

در طرزتهیه نان کشمشی ابتدا لازم است خمیر مایه را آماده کنید ابتدا خمیر را همراه با 1 قاشق شکر و نصف پیمانه شیر ولرم مخلوط کنید سپس به مدت 6 الی 10 دقیقه اجازه دهید استراحت کند و حجمش زیاد شود

در مرحله بعد باقیمانده شیر را همراه با تخم مرغ , کره , شکر , نمک مخلوط کنید

طرزتهیه نان کشمشی و بعد پوست یک پرتقال یا لیمو ترش را رنده کنید  و رنده پوست پرتقال یا لیمو ترش را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند سپس خمیر مایه را حجمش دو برابر شده است به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید

نون کشمشی

اموزش نان کشمشی

در این مرحله از طرزتهیه نان کشمشی آرد را الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید سپس با دست ورز دهید تا خمیر نرمی شود آرد را تا زمانی که خمیر به دست نچسبد اضافه کنید زمانیکه خمیر کمی چسبناک شود روی سطح کار خود کمی آرد بپاشید و خمیر را روی سطح کار خود قرار دهید و با دست ورز دهید به این ترتیب آرد جذب خمیر می شود و دیگر به دست نمی چسبد

دستورتهیه نان کشمشی صبحانه

بعد از اینکه خمیرنان کشمشی آماده شد خمیر را گرد کنید و در ظرفی که چرب شده است بگذارید و روی خمیر را با چاقو به شکل + خط بیندازید بعد روی خمیر را با پارچه بپوشانید و اجازه دهید به مدت 1 الی 1 ونیم ساعت استراحت کند

خمیرنان کشمشی

بعد از اینکه مدت استراحت خمیر تمام شد با انگشت خمیر را فشار دهید اگر جای انگشت پر شد به این معنی است که نیاز به استراحت بیشتری دارد در غیر اینصورت خمیر اماده است کمی ورز دهید وسپس کشمش را روی خمیر بریزید و کم کم با ورز دادن کشمش ها را به خورد خمیر دهید

طرزتهیه نون کشمشی

در مرحله آخر تهیه نان کشمشی قالب را چرب کنید و خمیر را در قالب قرار دهید و با دست خمیر را در قالب پخش کنید سپس روی قالب را مجددا با پارچه بپوشانید و به مدت 20 الی 25 دقیقه اجازه دهید استراحت کند در این فاصله فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن و گرم کنید و یک ظرف آب هم کف فر بگذارید تا نان نرم شود

نان صبحانه کشمشی

بعد از اینکه استراحت دوم خمیر نان کشمشی تمام شد زرده تخم مرغ را با کمی شیر (1 الی 2 قاشق) و کمی زعفران را با هم مخلوط کنید و با برس روی نان را رومال کنید و قالب را در طبقه وسط فر بگذارید تا زمانی که نان کشمشی بپزد و طلایی شود و زمانی که تستر(چاقو یا خلال دندان) را در نان می زنید تستر تمیز بیرون بیاید

آموزش نان کشمشی صبحانه

بعد نان کشمشی را ار فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس از قالب خارج کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *