مواد لازم پای سیب و دارچین

آرد : ۲ و ¼ پیمانه

شکر : ۲ قاشق غذاخوری

نمک : نصف قاشق چای خوری

کره سرد : ۱۲ قاشق غذاخوری

پنیرخامه ای سرد : ۱۷۰ گرم

خامه زده شده سرد : ۳ شاشق غذاخوری

مواد فیلینگ پای سیب و دارچین

سیب پوست شده و ورق شده : ۹ پیمانه (۱ کیلو ۳۰۰ گرم)

شکر : ¾ پیمانه

آرد : ۳/۱ پیمانه

آب لیمو : ۲ قاشق غذاخوری

دارچین : ۱ قاشق چای خوری

کره خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری

مواد رویه پای سیب و دارچین

شکر : ۲ قاشق غذاخوری

دارچین : ¼ قاشق چای خوری

طرزتهیه پای سیب و دارچین

در طرزتهیه پای سیب و دارچین ابتدا آرد را همراه با ۲ قاشق غذاخوری شکر و نمک مخلوط کنید سپس کره و پنیرخامه ای را به مکعب های کوچک برش بزنید و بعد کره و پنیرهای خرد شده را به مخلوط آرد اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید همانطور که در عکس مشاهده می کنید مخلوطی که بدست می آید مثل خرده نان است

طرزتهیه پای سیب و دارچین

رسپی پای سیب و دارچین

حالا ۳ قاشق غذاخوری خامه سرد را روی خمیر بریزید و با لیسک مواد را با هم ترکیب کنید تا خمیری یکدست شود سپس خمیر پای سیب و دارچین را به دو قسمت تقسیم کنید و هر خمیر را فشار دهید تا مسطح شود و بعد در کیسه فریزر قرار دهید و حداقل به مدت ۱ ساعت یا تا ۲ روز در یخچال قرار دهید

دستورتهیه پای سیب و دارچین

بعد از اینکه خمیر پای سیب و دارچین کاملا سرد شد یکی از خمیرها را از یخچال بیرون آورید و روی سطح تمیزی با وردنه به صورت دایره باز کنید تا نازک شود و بعد خمیر را در قالب مخصوص پای با قطر ۲۲ سانتی پهن کنید طوریکه دیواره های قالب را نیز بپوشاند سپس قالب را در یخچال بگذارید

خمیر پای سیب و دارچین

در مرحله دیگر طرزتهیه پای سیب و دارچین خمیر دیگر را از یخچال بیرون آورده و با وردنه به صورت دایره با قطر ۳۰ سانت باز کنید و با کیسه فریزر روی خمیر را بپوشانید و در یخچال بگذارید

فیلینگ پای سیب و دارچین

حالا باید فیلینگ پای سیب و دارچین را آماده کنید برای این کار ابتدا سیب ها را پوست کنده و دانه های ان را درآورید و بعد سیب ها را مطابق عکس برش بزنید و بعد ¾ پیمانه شکر , ۳/۱ پیمانه آرد , ۲ قاشق آبلیمو و ۱ قاشق چایخوری دارچین و کمی نمک به سیب ها اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید و سپس ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا مواد استراحت کند

اموزش پای سیب دارچین

درست کردن پای سیب دارچین

در مرحله آخر از طرزتهیه پای سیب و دارچین قالبی که در یخچال قرار داده اید را بیرون بیاورید و مواد فیلینگ پای را که درست کرده اید روی خمیر داخل قالب بریزید و سپس ۲ قاشق غذاخوری کره که به تکه های کوچک خرد کرده اید روی سیب ها بگذارید و بعد لبه های خمیر داخل قالب را با آب مرطوب کنید و خمیر دیگری را که باز کرده اید از یخچال بیرون آورده و روی قالب را با آن بپوشانید و اضافه های خمیر را برش بزنید سپس لبه های ۲ خمیر را مطابق عکس با انگشت به هم بچسبانید

پای سیب  و دارچین

حالا روی خمیر را ۶ الی ۸ برش بزنید و دارچین و ۲ قاشق چای خوری شکر روی ان بپاشید و بعد قالب را در فر که با دمای ۲۱۰ درجه سانتیگراد (۴۲۵ فارنهایت ) از قبل روشن و گرم کرده اید بگذارید مدت زمان لازم برای پخت پای سیب و دارچین ۱۵ دقیقه است درصورتیکه خمیر پای زود قهوه ای شد یک سوراخ وسط یک فویل مربع ایجاد کنید و بالای پای قرار دهید

اموزش پای سیب و دارچین با عکس

تزیین پای سیب و دارچین

سپس دمای فر را به ۱۷۵ درجه سانتیگراد کاهش دهید و زیر پای یک فویل قرار دهید و ۴۵ دقیقه دیگر اجازه دهید پای در فر بماند تا آماده شود

طرزتهیه پای سیب و دارچین