نوعی شیرینی مقوی و خوشمزه که می توانید به عنوان عصرانه میل کنید پای گردویی دارچینی که طعمی متفاوت و بی نظیر دارد که به شما دوستان پیشنهاد می کنم یک بار این پای را در منزل درست کنید و از ترکیب دارچین و گردو لذت ببرید

مواد لازم پای گردویی دارچینی

خمیر پای

دارچین آسیاب شده : ۴ قاشق غذاخوری

عصاره ذرت تیره : ¾ فنجان

شکر قهوه ای : نصف فنجان

تخم مرغ بزرگ : ۳ عدد

عصاره وانیل : ۱ قاشق چای خوری

نمک : نصف قاشق چایخوری

کماج گردوی خرد شده : ۲ فنجان

خامه زده شده : ۱ فنجان

کره آب شده : ۴ قاشق غذاخوری

 

طرزتهیه پای گردویی دارچینی

در طرز تهیه پای گردویی دارچینی ابتدا نیاز به خمیر پای دارید که می توانید طرز تهیه ان را در بخش تات و پای مطالعه نمایید

بعد از اینکه خمیر پای را درست کردید روی سطح کار خود آرد بپاشید و خمیر را روی کاغذ روغنی به ضخامت نیم سانت باز کنید و با قلم مو یک قاشق کره آّب شده روی خمیر بمالید بعد ۲ قاشق دارچین روی خمیر بپاشید و با دست دارچین را روی خمیر پخش کنید

طرزتهیه پای گردویی دارچینی

در مرحله دیگر از طرزتهیه پای گردویی دارچینی از گوشه کاغذ روغنی شروع به رول کردن خمیر کنید حالا با چاقوی تیز رول خمیر را به تکه هایی با پهنای ۱ سانت برش بزنید برای اینکه خمیر خوب برش زده شود و از هم نپاشد می توانید بعد از اینکه خمیر را رول کردید در فریزر بگذارید تا سفت شودو بعد برش بزنید

آموزش پای گردویی دارچینی

سپس برش های مارپیچ دارچینی را در قالب چرب شده نزدیک به هم بچینید تا به هم بچسبند بعد از اینکه تمام مارپیچ ها را در قالب گذاشتید با وسیله ای مثل لیوان روی خمیرها فشار دهید تا کمی پهن شوند و به هم بچسبند تا فضایی خالی از بین رود و بعد لبه های اضافی خارج از قالب را با چاقو برش بزنید حالا قالب محتوای خمیر پای گردویی دارچینی را در یخچال بگذارید

دستورتهیه پای گردویی دارچینی

حالا موادمیانی پای را اماده کنید برای این کار ابتدا عصاره ذرت و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزیند تا دانه های شکر خوب حل شود و مخلوط غلیظ و چسبناکی شود سپس ۳ قاشق کره آب شده اضافه کنید و هم بزنید و بعد تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد میانی پای گردویی دارچینی اضافه کنید و خوب هم بزنید در آخر وانیل , نمک و باقیمانده دارچین را اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید

در مرحله آخر قالب را از یخچال بیرون آورده و گردوهای خرد شده را روی خمیر بریزید و تمام سطح خمیر را با گردو بپوشانید و بعد مواد میانی را به ارامی روی گردوها بریزید و بعد در سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و قالب را روی کاغذ بگذارید و بعد دور قالب را فویل بکشید این کار باعث می شود که خمیر پای نسوزد

رسپی پای گردویی دارچینی

حالا سینی را در فر به مدت ۱۵ دقیقه با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار دهید بعد از اتمام ۱۵ دقیقه قالب را از فر خارج کنید و فویل دور قالب را جدا کنید و مجددا پای گردویی دارچینی را در فر با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا پای بپزد

بعد از اینکه قالب را از فر خارج کردید اجازه دهید پای در دمای اتاق سرد شود و بعد با خامه روی ان را تزیین کنید در صورتیکه خامه سفت است می توانید با کمی شیر ان را رقیق کنید و بعد روی پای را تزیین کنید

اموزش  پای گردویی و دارچینی

نوش جان