مواد لازم پتی فور

کره : ۲۵۰ گرم

آرد : ۲ پیمانه

پودر قند :۳/۴ پیمانه و ۲ قاشق غذاخوری

سفیده تخم مرغ : ۱ عدد

نشاسته ذرت : ۲ قاشق غذاخوری + ۱ قاشق چای خوری

پودر کاکائو : ¼ پیمانه

نمک : ۱ پنس

وانیل : ۱ قاشق چای خوری

 

طرز تهیه پتی فور دور نگ

 

برای تهیه پتی فور ابتدا کره و تخم مرغ را از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسد و نرم شود سپس با همزن بزنید و بعد پودر قند و وانیل و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا سفید رنگ شود

اموزش بیسکویتت پتی فور

سفیده تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و با همزن بزنید بعد از اینکه مواد را خوب هم زدید آرد را الک کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند بعد از اینکه مایه پتی فور آماده شد مواد را به ۲ قسمت تقسیم کنید و به یک قسمت از مواد پتی فور پودر کاکائو اضافه کنید و به قسمت دیگر مواد نشاسته ذرت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید

بیسکویت پتی فور دورنگ

حالا ۲ رنگ پتی فور دارید هر کدام را در قیف جداگانه بریزید و سر قیف ها را قیچی کنید در سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید (شما می توانید از هر نوع ماسوره برای قیف زدن استفاده نمایید)

بیسکویت فانتزی

حالا یک ماسوره در قیف دیگر بگذارید و ۲ قیف پتی فور سیاه و سفید را با هم در قیف ماسوره دار قرار دهید طوریکه سر قیف ها داخل ماسوره فرو برود و بعد انتهای قیف را بپیچانید و در سینی فر با طرح دلخواه شکوفه بزنید

بیسکویت دورنگ

اگر یکی از رنگ ها درست از قیف بیرون نیاید به این معنی است که رنگ را در قیف درست نگذاشته اید که سر آن در ماسوره قرار بگیرد

بعد از اینکه مواد پتی فور را به شکل دلخواه شکوفه زدید سنی را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید مدت پخت پتی فور ۵ الی ۱۵ دقیقه است زمانیکه لبه های بیسکویت طلایی شد یعنی پخت آن تکمیل شده است از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند و بعد نوش جان کنید