پنکیک اسفناج

اسفناج سرشار از پروتئین و نیز کلروفیل می باشد.این مواد برای بدن بسیار مفید است.هم پنین دارای مواد معدنی ونیز ویتامین ها می باشد که با تهیه پنکیک اسفناج می توانید بدن را از هر گونه بیماری پاک نمایید.پنکیک اسفناج علاوه بر خواص زیادی که بر بدن دارد برای صبحانه و میان وعذ ها نیز گزینه مناسب و لذیذی می باشد.

مواد مورد نیاز پنکیک اسفناج :

آرد: ۵۰ گرم

اسفناج خرد شده : ۵۲۰ گرم

قاشق زرده تخم مرغ : ۱ عدد

شیر پاستوریزه : ۲ پیمانه

کره پاستوریزه : ۱ قاشق غذا خوری

آرد سبوس دار : ۱ قاشق غذا خوری

پنیر گودا رنده شده : ۳۰ گرم

ژامبون مذغ خرد شده : ۴۰ گرم

قارچ خرد شده : ۴۰ گرم

روغن مایع سرخ کردنی : ۳ قاشق غذا خوری

گوجه فرنگی کوچک : ۳ عدد

سیب زمینی استانبولی : ۶ عدد آب پز

نمک : به مقدار لازم

دستور تهیه پنکیک اسفناج:

کره را ذوب کنید ، سپس آرد سبوس دار را با کره تفت دهید.نیمی از سیر را به آنها اضافه کنید.مواد را روی حرارت قرار دهید تا مواد یکدستی ایجاد شود.زامبون مرغ و قارچ را به مواد اضافه کنید.سپس پنیر گودا را اضافه نمایید.سپس مواد را کمی حرارت دهید و انها را گرم نگه دارید.این مواد برای داخل پنکیک اسفناج استفاده می شود.

اسفناج ها را به مدت زمان ۳ دقیقه بپزیدبا این روش آب اسفناج ها گرفته می شود..پس از سرد شدن باقی مانده شیر و نیز آرد را به آن اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.تابه ای را روی شعله قرار دهید و روغن را بریزید.پس از داغ شدن به اندازه یک ملاقه از مواد اسفناج را داخل تابه بریزید تا طلایی شود.هر دو طرف پنکیک را سرخ نمایید.همه مواد را با این روش آماده نمایید.پس از کمی خنک شدن پنکیک ها را تا کنید و آنها را از مواد دیگر خود پر کنید.گوجه فرنگی و سیب زمینی ها را در کنار پنکیک اسفناج سرو نمایید.

نوش جان