پنکیک دارچین

انواع پنکیک را می توان برای میان وعده ها سرو نمود.اما پنکیک دارچین مناسب برای صبحانه می باشد که تهیه آن بسیار ساده است.استفاده از پنکیک های گوناگون بیار رواج یافته است اما پنکیک دارچین نیز می تواند انرژی بدن را تامین نماید و بسیار لذیذ باشد.

مواد مورد نیاز پنکیک دارچین :

آرد ۲ پیمانه

روغن   ۱ قاشق چای خوری

شیر   ۲ پیمانه

پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری

اسانس وانیل   ۱ قاشق چای خوری

سفیده تخم مرغ   ۲ عدد

کمپوت هلو   ۱ قوطی

دستور تهیه پن کیک دارچین :

در مرحله اول آرد را الک نمایید.سپس کاسه را انتخاب کرده و آرد و شیر را با یکدیگر مخلوط نمایید.پس از کمی هم زدن پودر دارچین ، روغن و اسانس وانیل را به مواد خود اضافه نمایید.تخم مرغ ها را همراه نمک در ظرفی دیگر با کمک هم زن برقی خوب هم بزنید تا بافتی نرم پیدا کند.سپس آن را به مواد خود اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد یکدست شود.

پس از آن مواد را به مدت زمان ۵ تا ۱۰ دقیقه کنار بگذارید.در کاسه ای کمپوت هلو را بریزید و با کمک قاشق آنها را له کنید.سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا مانند مربا غلیظ شود.می توانید آن را درون ماکروفر نیز قرار دهید.

تابه ای را چرب کنید و روی شعله متوسط قرار دهید.مواد خود را مانند لایه نازکی شبیه نان درون تابه بریزید و پخش کنید.پس از آنکه اطراف آن حباب ایجاد شد آن را برگردانید و نیز اجازه دهید تابپزد.تمامی مواد را به همین روش بپزید.برای سرو باید پنکیک دارچین را با سس هلو استفاده نمود.حتی می توانید پنکیک دارچین را به صورت چند لایه ای سرو نمایید.این دسر خوشمزه همراه با چای میل شود.

نوش جان