پنکیک سیب با عسل

پنکیک سیب با عسل علاوه بر طعم عالی که دارد می تواند برای بدن مقوی نیز باشد.این پنکیک مناسب برای صبحانه و عصرانه می باشد که با نوشیدنی گرم سرو می شود.این پنکیک را می توان برای میهمانی های خانگی نیز سرو نمود.

مواد مورد نیاز پنکیک سیب :

آرد:۲۰۰ گرم

شکر : ۱۰ گرم

تخم مرغ : ۱ عدد

شیر: ۲۰۰ میلی لیتر

سیب : ۲ عدد رنده شده

کره : یک قاشق سوپ خوری

دارچین : یک قاشق چای خوری

عسل : به میزان لازم

کمی آب جوش

دستور تهیه پنکیک سیب:

ابتدا آرد را الک نمایید.در کاسه ای شکر و نیز آرد و پودر دارچین را مخلوط نمایید.مواد را کنار گذاشته و ظرفی دیگر را بردارید.تخم مرغ را با شیر مخلوط کنید.بهتر است از هم زن برقی و دور متوسط استفاده کنید تا خوب مخلوط شود.کره را در کاسه ای ریخته و روی بخار آب در حال جوشیدن قرار دهید تا کاملا آب شود.کره را با سیب رنده شده مخلوط کنید.بهتر است سیب ها را ریز رنده نمایید.سیب رنده شده و کره را به مایع تخم مرغ و شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

آرد را آرام آرام به مواد خود اضافه نمایید.اجازه دهید تا مواد خوب هم بخورد تا آرد گلوله گلوله نشود.تابه را برداشته و کف آن را چرب کنید.اجازه دهید تا کاملا داغ شود.به اندازه یک قاشق غذا خوری از مواد را داخل تابه بریزید.هنگامی که اطراف آن شروع به جوشیدن نمود آن را برگردانید.اجازه دهید تا هر دو طرف کاملا طلایی شود.تمامی مواد را به این شیوه آماده کنید.سپس برای هر نفر سه پنکیک سیب را با کمی عسل سرو نمایید.برای این که عسل کمی رقیق شود آن را با کمی آب جوش مخلوط نمایید.