ژله بریلو

تزیین کیک با ژله بریلو

در مطلب امروز 2 دستورتهیه ژله بریلو را در سایت اورسوییت اموزش داده ام که امیدوارم موردتوجه دوستان عزیز قرار بگیرد .

ژله بریلو در تزیین کیک تولد و انواع شیرینی خشک و بیسکوییت کاربرد دارد شما می توانید غلظت این ژله را بنا بر نیاز خود کم و زیاد کنید در صورتیکه می خواهید اشکال زیبا روی کیک و بیسکوییت و.. ایجاد کنید می توانید غلظت ژله بریلو را بیشتر کنید و در صورتیکه می خواهید روی کیک را با این ژله کاور کنید نیازی به غلیظ کردن زیاد نیست

موادلازم ژله بریلو 1

شكر : 1/3 ليوان

نشاسته ذرت :1 قاشق غذاخوری

آب ليمو : 1/4 ليوان

آب : 1/4 ليوان

طرزتهیه ژله بریلو 1

در طرز تهیه ژله بریلو ابتدا نشاسته را در 2 قاشق از آب سرد حل کنید و خوب هم بزنید تا كاملا حل شده و يک مايع سفيد رنگ بدست بياید

طرزتهیه ژله بریلو

سپس شكر را با بقيه آب مخلوط كرده و روي حرارت ملايم قرار دهید تا كاملا حل شود بعد آب ليمو را در مخلوط آب شكر بریزید در طرز تهیه ژله بریلو اب لیمو را خودتان بگیرید و از ابلیمو اماده استفاده نکنید استفاده از آب لیمو باعث روانی و براقی ژله می شود در صورتیکه مقدار آبلیمو را کمتر بریزید براقی و روانی ژله از بین می رود سپس مخلوط نشاسته را اضافه كرده و مرتب هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود

دستورتهیه ژله بریلو

همانطور که مشاهده می کنید یک ژله شفاف و غلیظ بدست امد اگر می خواهید ژله بریلو رنگی داشته باشید از رنگ خوراکی استفاده کنید یک نکته ای که باید در زمان اضافه کردن رنگ خوراکی به ان توجه کنید این است که رنگ را با نوک خلال دندان به اندازه یک اپسیلون به ژله اضافه کنید

ژله بریلو رنگی

طراحی کیک با ژله بریلو

مواد لازم ژله بریلو 2

پودر ژلاتين : 2 قاشق غذاخوری

آب : 2 قاشق غذاخوری

كرن سيروپ (شربت ذت) :2 ليوان

اسانس مايع

طرزتهیه ژله بریلو 2

در دستور دوم ژله بریلو ابتدا پودر ژلاتين رو روي آب بپاشید و به مدت دو دقيقه کنار بگذارید تا پف کند . سپس مخلوط ژلاتین را در مايكروفر يا روي بخار آب قرار دهید تا ذوب شود بعد كرن سيروپ (شربت ذرت) را روي حرارت قرار دهید وقتي گرم شد مخلوط ژلاتين رو اضافه کنید و خوب هم بزنید . حالا مخلوط را از روي حرارت برداشته اسانس و رنگ رو اضافه کنید . و اجازه دهید سرد شود و بعد براي تزئين استفاده کنید .

تفاوت این دو دستور در این است که در طرزتهیه ژله بریلو که از نشاسته استفاده شده است با گذاشتن ژله در یخچال سفت نمی شود و روانی و شفافیت خود را از دست نمی دهد و در ژله ای که از پودر ژلاتین استفاده شده است با قرار دادن ژله در یخچال خودش را می بندد

مدت ماندگاری ژله بریلو در ظرف دربسته به مدت 2 ماه است

اموزش طراحی با ژله بریلو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *