کرم رویال آیسینگ یکی از کرم هایی است که برای تزیین انواع کیک و شیرینی و بیسکویت استفاده می شود در طرزتهیه کرم رویال آیسینگ به جای پودر مرنگ می توان از سفیده تخم مرغ نیز استفاده کرد هر قاشق غذاخوری پودر مرنگ برابر ۱ سفیده تخم مرغ است کرم آیسنگ به طور معمول سفید است که برای رنگی کردن آن می توانید از رنگ های خوراکی استفاده کنید

موادلازم کرم رویال آیسینگ

پودر مرنگ : ۲ قاشق غذاخوری

آب گرم : ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری (۱/۴ پیمانه)

پودر قند : ۲ پیمانه

طرزتهیه کرم رویال آیسینگ

برای تهیه کرم رویال آیسینگ ابتدا پودر قند را همراه با پودر مرنگ مخلوط کنید و همراه ۴ قاشق آب گرم با همزن بزنید در صورتیکه آب بیشتری نیاز بود می توانید ۱ قاشق دیگر اضافه کنید همزدن را ادامه دهید تا مواد به صورت کرم شفاف و غلیظ درآید دقت کنید که کرم آیسینگ نباید زیاد سفت شود چون در این صورت زود خشک می شود و نباید زیاد شل باشد غلظت کرم در حدی باشد که وقتی با قاشق مقداری را بر می دارید و دوباره در ظرف می ریزید حالت خود را حفظ کند و زود جذب نشود

کرم رویال آیسنگ آماده است می توانید برای تزیین کیک تولد , شیرینی ها و بیسکوییت ها از آن استفاده نمایید