کلوچه آویشن

در موارد گوناگون مانند میان وعده ها ، تغذیه مدرسه کودکان ، ماه مبارک رمضان و نیز دسری در میهمانی ها و مجالس می توانید از کلوچه آویشن استفاده نمایید.این کلوچه دارای کالری بسیاری می باشد که برای بدن مفید است.هم چنین درصد کلسترول آن بسیار کم می باشد.شما می توانید در عرض نیم ساعت این کلوچه های خوشمزه را آماده نمایید و تا چند روز نگهداری کنید.

مواد مورد نیاز کلوچه آویشن :

کره آب شده : نصف پیمانه

شکر : یک چهارم پیمانه

آویشن تازه : یک قاشق غذا خوری

پوست لیموی رنده شده : دو قاشق چای خوری

آب لیمو ترش : یک قاشق غذا خوری

آرد کامل : یک و یک چهارم پیمانه

شکر سبز : برای تزیین

دستور تهیه کلوچه آویشن :

فر را روی دمای ۱۷۵ درحجه سانتی گراد و یا ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا کاملا گرم شود.کره را داخل کاسه ای بریزید و خوب هم بزنید .بهتر است از هم زن برقی استفاده نمایید تا نتیجه بهتری را ارایه دهد.سپ شکر را آرام آرام به کره اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. در چند مرحله اویشن ، پوست رنده شده لیمو ترش و نیز آب لیمو ترش را به مواد خود اضافه کنید.در هر مرحله مواد را خوب هم بزنید.آرد را الک نمایید و در چهار مرحله به مواد خود اضافه نمایید.برای مخلوط کردن آرد اید از قاشق چوبی استفاده نمایید ، زیرا مواد سفت شده و حالت خمیری به خود می گیرد.

سطحی را آرد پاشی نمایید و خمیر را خوب ورز دهید.سپس خمیر را به چند قسمت مساوی تقسیم نماییدو هر قسمت را به شکل مستطیل برش دهید.هر مستطیل را برش های مربع ۴ سانتی بدهید .سینی فر را چرب کنید و آنها را در سینی فر با فاصله بچینید.روی آنها را شکر سبز خوراکی بپاشید.سینی را بین ۵ تا ۸ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.کلوچه آویشن پس از کمی سرد شدن آماده سرو می باشد.

نوش جان